Кременная online
Пятница, 29.03.2024, 15:56
Меню сайта
Последние темы форума
Кодирование от алкоголизма - Реабилитаци... (1)

Свіжі новини Всього Світу (0)

удаление аппендицита (0)

ТОП лучших онлайн казино (4)

обменка крипты (0)

Обменник (4)

Подарок родителям (3)

Капельница от алкогольного похмелья на д... (1)

Последние фотографии
Последние объявления
Наш опрос
3. Яка на вашу думку пріоритетна сфера подальшого розвитку громади?
Всего ответов: 453
Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 ... 85 86 »

Правительство не имеет права вести пропаганду в отношении своего общества, поэтому принятие Радой законопроекта №1123 о реформировании государственных и коммунальных печатных средств массовой информации - это первый шаг к созданию сильных региональных СМИ.

Об этом пишут нардепы от БПП Светлана Залищук и Сергей Лещенко в соцсети "Фейсбук", передает Цензор.НЕТ.

"Разгосударствили! Медиа в Украине больше не будут государственными. Еще в 1999 парламент принял решение ускорить разгосударствление. Но сегодня Украина была единственная страна в Европе с таким пост-советским атавизмом. Основной принцип европейской демократии заключается в том, что правительство не имеет права вести пропаганду в отношении своего общества. Этот закон закладывает возможность создания сильных региональных СМИ. Редакции смогут приватизировать медиа и продолжать журналистскую работу. В течение первого года говорится о разгосударствлении всех, кто выразил желание. Потом это будет обязательным требованием. Законом предусмотрены различные льготы на переходный период. Медиа, где есть сильные журналисты, должны стать независимыми медиа. Коммунальные и г ... Читать дальше »

Просмотров: 660 | Добавил: Professor | Дата: 25.12.2015 | Комментарии (0)

Перед початком сесійного засідання міськради пройшла зустріч в. о. начальника Кремінського відділу Національної поліції капітана Валентина Сириці, інших співробітників відділу із депутатами. 
Валентин Сириця розповів про основні завдання, які поставлені перед Національною поліцією, про процедурні моменти формування нового органу охорони правопорядку та відповів на поставлені запитання. 
Так, депутатів цікавила робота ДАЇ, необхідність введення цілодобового пропуску автотранспорту на пропускному пункті в районі заводу «Хімавтоматика», здійснення профілактичної роботи у навчальних закладах. 
Як роз’яснив керівник відділу Нацполіції, до моменту формування патрульної служби підрозділи автоінспекції тимчасово знаходяться у його підпорядкуванні. У зв’язку із цим Валентин Сириця пообіцяв провести роботу із місцевим підрозділом задля оперативного реагування на озвучені зауваження. 
Щодо введення цілодобової роботи пропускного пункту, то відповідне рішення може бути прийняте на рівні штабу проведення АТО. «Проте, я гарантую,що це питання я буду піднімати на засіданні профільної колегії у грудні цього року», - сказав Валентин Си ... Читать дальше »

Просмотров: 1034 | Добавил: VVP | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

(Пшениця, ячмінь, кукурудза. Овочі. Крупи, мука, олія. М'ясо, сало, ковбаси, м’ясні вироби. Молочна продукція. Поросята білі, кролі)
26.12.2015 о 7.00
на Площі Красній
м. Кремінна

Просмотров: 621 | Добавил: VVP | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

Конкурс проводиться з метою формування практичних умінь та навичок учнів по виготовленню тематичних композицій, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.
Протягом листопада – грудня до БДТ надійшло 234 творчі роботи із 20 загальноосвітніх шкіл району та вихованців будинку дитячої творчості. Роботи виконані у різних техніках - від оригамі до текстильної пластики, з різноманітних матеріалів – паперу, ниток, хутра, бісеру, природних матеріалів. 
Новорічні поробки були представлені у семи номінаціях, в т. ч. «новорічний букет», «стилізована ялинка», «новорічний подарунок».
Найактивнішими учасниками творчого конкурсу стали Бараниківська, Новокраснянська, Єпіфанівська сільські школи, Кремінська гімназія та будинок дитячої творчості. На підставі висновків експертної комісії на обласний етап відібрані 22 роботи, які будуть представляти Кремінський район. Всі інші поробки порадують вихованців шкіл - інтернатів, а також наших воїнів. 
Організатори заходу відмітили, що з кожним роком рівень майстерності виконання робіт зростає. Новорічні поробки відображають оригінальність творчої думки, емоційність образу та фантазі ... Читать дальше »

Просмотров: 725 | Добавил: VVP | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

Нещодавно Національний академічний український театр імені Марії Заньковецької взяв участь у патріотично-мистецькому проекті «Національні творчі колективи та театри – бійцям АТО». Акція пройшла за сприяння Міністерства культури України та з метою підтримки військовослужбовців і жителів прифронтових територій на Луганщині. 
Не зважаючи на той факт, що вистава «Сватання на Гончарівці» була представлена у місті Сватово, креміняни змогли її переглянути – у день вистави до сусіднього райцентру централізовано був направлений транспорт. 
Вже перебуваючи вдома, адміністрація академічного українського театру від імені колективу висловила вдячність Наталі Чехуті за сприяння в організації гастролей, теплий прийом, добре та сердечне ставлення до заньківчан. 
«Сподіваємось, що наша вистава справила гарне враження на глядачів, і в певній мірі змогла зміцнити бадьорий дух мешканців краю та військовослужбовців. Віримо, що разом ми зможемо здійснити ще чимало подібних акцій, які будуть корисними для розбудови та розвитку нашої країни, зміцнення її єдності», - йдеться у вдячному листі.

... Читать дальше »

Просмотров: 652 | Добавил: VVP | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

Така символічна акція пройшла у декількох закладах культури та освіти Кремінщини. 20 грудня до Кремінної приїхали офіцери об’єднаного центру цивільно – військового співробітництва Збройних Сил України сектору «А». Спочатку українські військові допомогли прикрасити ялинку найактивнішим відвідувачам центральної районної бібліотеки із клубу «Бібліотошка», а потім зробили це разом із вихованцями обласної спеціальної та обласної санаторної шкіл – інтернатів. 
Діти із спеціальної школи – інтернату підготували невеличкий концерт – настільки були раді відвідувачам. А маленькі читачі із дитячої бібліотеки прочитали вірші біля уже прикрашеної ялинки та вручили військовослужбовцям власноруч виготовлені привітальні листівки. 
Задоволенн ... Читать дальше »

Просмотров: 703 | Добавил: VVP | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

 

Реєстрація на безкоштовний вебінар для підприємців який відбудеться 22 грудня о 19:00 на тему

«Власна справа за 100 днів: Як знайти ідею бізнесу та залучити пільгові кошти?»

Вебінар

Ви дізнаєтесь:

 
  1. Як ефективно вести бізнес у Донецькій та Луганській областях?
  2. Де взяти гроші для започаткування та перенесення власної справи?
  3. Хто і яку підтримку надає підприємцям у 2016 році?
  4. Податкова реформа: як вести справу з прибутком і платити менше?
  5. Старт за 100 днів: розпочніть зараз з безкоштовною підтримкою!

Ви отримаєте:

Кожен учасник у подарунок отримає новий практичний посібник
« ... Читать дальше »

Просмотров: 733 | Добавил: Andre | Дата: 17.12.2015 | Комментарии (0)

15 грудня 2015 року

Контактна особа: Сімонов Андрій Леонідович

ел. скринька: andre_sim-sim@mail.ru

тел. 050-9291705

 

 

У офісі Кремінської бізнес-асоціації відбудеться фокус-група з оцінки потреб підприємців

 

Кремінна, 15 грудня 2015 року — відбудеться фокус-група з оцінки потреб підприємців щодо збереження, розширення, розвитку бізнесу, а також головних перепон, що стоять на заваді цьому процесу. Організатор заходу — проект «Ми у бізнесі: залучення підприємців у постраждалих від конфлікту громадах», що впроваджується у рамках проекту «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID. Запрошуємо до участі власників малого і середнього бізнесу-місцевих мешканців, а також підприємців, яким довелося перенести свій бізнес із зони проведення АТО.

 

З питань акредитації ЗМІ та реєстрації учасників звертатись до контактної особи Сімонова Андрія Леонідовича за тел. або на електронну скриньку

 

Діяльність проекту спрямована на роботу з підприємцями у 6 містах сходу України і має на меті  допомогти їм розвинути чи переорієнтувати свій бізнес, оптимізувати бізнес-процеси, щоб зменшити, наскільки це можливо, залежність від ... Читать дальше »

Просмотров: 622 | Добавил: Andre | Дата: 14.12.2015 | Комментарии (0)

Международная организация по миграции в Украине объявляет  дополнительный набор для участия в тренингах  по самозанятости и подготовке бизнес планов.

Данные тренинги проходят в рамках проекта «Сприяння стабілізації громад на Донбасі» в направлении «Розвиток самозайнятості в пост-конфліктних громадах». Проект финансируется правительством  Японии. Целью проекта является проведение тренингов по самозанятости для местных жителей, бывших переселенцев, вернувшихся в свои дома, а также переселенцев из оккупированных территорий.

После тренингов участники оформляют свое предложение по организации самозанятости, изложенное в стандартной форме МОМ. Это предложение станет окончательной заявкой в ​​МОМ на получение микрогрантов и организацию самозанятости. Оценка предложения будет осуществляться представителями МОМ и бизнес-тренерами.

Специалисты МОМ принимают решение о выдаче грантов. Максимальный размер гранта для организации самозанятости составляет 900 долларов США.

Для участия в тренинге необходимо до 03.12.2015 г. предоставить следующие документы: копию паспорта, идентификационного кода,  справки ВПО (если есть) для зарегистрированных ФЛП/ЧП свидетельство о регистрации предпринимательства и свидетельство плательщика налогов. А также, заполненную анкету участника тренинга + согласие на обработку персональных данных (Анкета+Згода – заполнить от руки) (application form to participate in the training.xl ... Читать дальше »

Просмотров: 785 | Добавил: Andre | Дата: 30.11.2015 | Комментарии (0)

В Луганской области продолжает гореть склад с боеприпасами, СБУ расследует теракт.

Пожар и взрывы в Сватово Луганской области привлекли внимание всей страны.

Осколки боеприпасов с горящего склада повредили жилые дома, город покидают люди.

По последним данным в результате пожара  ... Читать дальше »

Просмотров: 1084 | Добавил: admin | Дата: 30.10.2015 | Комментарии (0)

Форма входа
Логин:
Пароль:
Кто здесь
Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Сегодня здесь были
AleX_Stasiuk, DanaFox
Наши именинники
Netnicto(43), jeneira(45), keepouts(51), palach(33), Русалка(47), wild(24)
Наши статьи
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у лютому 2016 року (2047)
Попереджений – «озброєний»! (1473)
Прийом запитувачів у Кремінському відділі Сєвєродонецької місцевої прокуратури (1460)
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у січні 2016 року (2040)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у листопаді 2015 року (1435)
Відкладення виконання вироку на певний строк (1676)
Розгляд електронних звернень громадян і звернень, отриманих на «гарячу лінію» прокуратурою Кремінського району (1461)
Незнання законів не звільняє від відповідальності (1659)
Стан додержання прав неповнолітніх при доставленні та адміністративному затриманні (1407)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у жовтні 2015 року (1348)
Наслідки невиконання кримінального покарання у вигляді штрафу (1844)
Наши файлы
День Народження Грушевського (55)
Природоохоронні об’єкти Кремінщини (233)
Інвестиційний паспорт кремінський район луганської області 2012р (333)
Харьковские казаки. Том 1, книга 2. Альбовский Е. 1915 (215)
Харьковские казаки. Том 1, книга 1. Альбовский Е. 1914 (214)
Память, которая всегда с нами! (902)
Фёдор Гайда: Как произошло слово "украинцы" (296)
Расписание фотоэкспозиций "Зеленая Кременная" (187)
Река Северский Донец - главная водная артерия Восточной Украины (498)
Календар знаменних і пам’ятних дат на 2011 рік (341)
Кременское областное медицинское училище (454)
Архив новостей
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Праздники Украины

Друзья сайта
Наша аудитория
Курс валют
Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Поиск по сайту
Copyright Prikhod © 2024 Хостинг от uCoz