Кременная online
Четверг, 25.04.2024, 16:03
Меню сайта
Последние темы форума
Постельное бельё (9)

Огляд про Фаворит Спорт в Україні (0)

Огляд про БК Мелбет в Україні (0)

Ставки на спорт Украина (1)

Де знайти бізнес-план для електрозаправк... (1)

Прокси сервер (6)

Смак ELFBAR (1)

Как найти надежное бюро переводов в Одес... (1)

Последние фотографии
Последние объявления
Наш опрос
3. Яка на вашу думку пріоритетна сфера подальшого розвитку громади?
Всего ответов: 453
Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 85 86 »

Пропонуємо всім бажаючим долучитися до участі в громадському обговоренні практичної реалізації в районі заходів з декомунізації.
Відкрите засідання розпочнеться о 14. 00 у залі засідань райдержадміністрації.

Просмотров: 710 | Добавил: VVP | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)

Протягом минулого тижня ще два населені пункти Кремінського району позбавились символів тоталітаризму. Так, у селі Новомикільське демонтовано пам’ятники Леніну і Кірову, у селі Голубівка - пам’ятник Леніну. 
У відповідності до наказу управління національностей та релігій облдержадміністрації, усі ці об’єкти культурної спадщини втратили предмет охорони на підставі Закону України «Про засудження комуністичного та націонал – соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». 
Демонтовані пам’ятники та бюсти (їх виявилось 9 одиниць), передані на зберігання до комунальних та приватних підприємств і фермерських господарств. 
За інформацією обласного управління національностей та релігій, на державному рівні розглядається питання створення центрального музейного комплексу під відкритим небом, у якому передбачається розмістити об’єкти тоталітарного режиму. Міністерством культури України запропоновано місце розміщення комплексу у Національному музеї архітектури та побуту «Пирогово» у Києві. Не виключено, що організаторами музею найближчим часом будуть на ... Читать дальше »

Просмотров: 656 | Добавил: VVP | Дата: 07.08.2015 | Комментарии (0)

6 августа в спорткомплексе «Олимп» прошли региональные соревнования ІІІ Всеукраинской спартакиады среди инвалидов труда «Сила духа». Одной из главных задач проведения спартакиады является улучшение физкультурно-реабилитационной работы среди пострадавших вследствие несчастных случаев на производстве, а также профессиональных заболеваний. 
В этом году в спортивных соревнованиях такого уровня приняли участие команды из Лисичанска, Рубежного, Северодонецка Старобельска и Кременского района. 
В ходе церемонии открытия участников спартакиады поприветствовали заместитель председателя Луганской ОВГА Ольга Лишик, председатель организационного комитета региональных соревнований, и. о. начальника управления исполнительной директора Фонда социального страхования от несчастных случаев на производстве и профессиональных заболеваний Наталья Машко, председатель областного ФСО «Спартак» Юрий Полулященко, директор областного Департамента социальной защиты населения Элеонора Полищук, председатель Кременской районной государственной администрации Александр Горин. 
«Спортивная база в Кременной позволяет проводить здесь с ... Читать дальше »

Просмотров: 811 | Добавил: VVP | Дата: 07.08.2015 | Комментарии (0)

Правоохоронними органами Луганської області постійно проводиться робота щодо виявлення та розслідування кримінальних правопорушень, пов'язаних із проявами сепаратизму. Нерідко організаторами сепаратистських проявів стають керівники органів місцевої влади, депутати. За посягання на територіальну цілісність і недоторканість України до суду спрямовано 6 обвинувальних актів, розгляд яких триває. У розшук оголошено 149 осіб. Майже щодня на території області незаконними збройними формуваннями вчиняються терористичні акти, насамперед, у Станично-Луганському та Попаснянському районах. Загалом їх зафіксовано 829, нажаль нерідко наслідком є поранення та загибель людей. Завдяки систематичній та злагодженій роботі правоохоронців перед судом вже постали 105 учасників незаконних збройних формувань, з них 31 вже отримали заслужене покарання. Ще 27 осіб чекають судового рішення за обвинуваченням у створенні терористичної організації та безпосередньої участі у її діяльності. Водночас, не менш важливою є активна громадянська позиція місцевих мешканців, яка сприятиме якнайшвидшому покаранню злочинців та допоможе запобігти жертвам серед мирного населення. У зв’язку з цим, просимо всіх небайдужих громадян повідомляти про такі події органи прокуратури Луганської області та правоохоронні органи. За необхідності правоохоронці гарантують конфіденційність про джерела отриманої інформації. Прокурор Кремінського району А Березуєв
Просмотров: 659 | Добавил: prokuratura | Дата: 30.07.2015 | Комментарии (0)

 

 

 

 

 

   22 липня на центральній площі міста демонтовано пам’ятник Леніну. Відповідне рішення було прийнято депутатами Кремінської міської ради 17 червня цього року у відповідності до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал – соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
Зокрема, комуністичною символікою вважається ... Читать дальше »

Просмотров: 793 | Добавил: Professor | Дата: 23.07.2015 | Комментарии (2)

Вперше участь можуть взяти всі юристи з 5-річпим досвідом роботи. Період прийому документів: 20 липня - 2 серпня 2015 року Вимоги до кандидата на посаду керівника місцевої прокуратури, першого заступника керівника та заступника: громадянство України; повна вища юридична освіта; стаж роботи в галузі права не менше 5-ти років або стаж роботи на посаді прокурора не менше 3-х років; дієздатність; вільне володіння державною мовою; управлінсько-організаторські здібності; високий рівень морально-ділових якостей; відсутність незнятої або непогашеної судимості; не притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення; відсутність захворювань, що перешкоджають виконанню обов’язків прокурора. Основні обов’язки: організовує діяльність місцевої прокуратури; представляє місцеву прокуратуру у відносинах з органами державної влади та місцевого самоврядування, особами, підприємствами, установами, організаціями та ін.; здійснює інформаційно-аналітичне забезпечення прокурорів з метою підвищення якості виконання ними своїх функцій; контролює ведення та аналіз статистичних даних; забезпечує виконання вимог щодо підвищення кваліфікації прокурорів місцевої прокуратури; організовує вивчення та узагальнення практики застосування законодавства, виконує інші повноваження, передбачені законодавством України; керівник призначає та звільняє працівників в порядку, встановленому законодавством України; у разі відсутності керівника місцевої прокуратури заступник здійснює йо ... Читать дальше »
Просмотров: 767 | Добавил: prokuratura | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (0)

«Той, хто пройшов крізь вогонь» - український фільм, головний герой якого - це жива легенда. Історію зняли за реальними подіями. В центрі пригодницької стрічки - радянський льотчик-бомбардувальник Іван Даценко, який став вождем індіанського племені.
Переглянути фільм та поспілкуватись із Михайлом Іллєнком можна буде 23 липня о 16.00 у районному будинку культури. 

Докладніше читайте тут:

http://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_573

https://www.facebook.com/kreminskarda

Просмотров: 701 | Добавил: VVP | Дата: 21.07.2015 | Комментарии (0)

Днями в райдержадміністрації пройшло попереднє обговорення плану районних святкувань до Дня Державного Прапора та Дня незалежності України. Планується, що основні заходи пройдуть 23 та 24 серпня.

Докладніше читайте тут:

http://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_572

https://www.facebook.com/kreminskarda

Просмотров: 662 | Добавил: VVP | Дата: 21.07.2015 | Комментарии (0)

  За участі директора офісу реформ у Луганській області  Сергія Тихоновського, голови Кремінської РДА Олександра Горіна,  заступника голови районної ради Бориса Руденка 3 липня  у місті Кремінна пройшло засідання позачергової сесії.

            На розгляд депутатів було внесено  пропозицію  затвердити  Порядок проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання громад у Кремінську територіальну громаду  з огляду на проект утворення такої самодостатньої громади, запропонований  міським  головою.

            Більшістю голосів депутати  запропонований проект підтримали. Отже,  процедуру консультацій з громадськістю з даного питання розпочато. Зокрема, 10 липня п.  р. в 14.00  у залі засідань міської ради  відбудеться громадське обговорення  можливого  добровільного  об’єднання  громад сіл Новокраснянка, Пшеничне, Суровцівка Новокраснянської сільської ради, сіл Червонопопівка, Голиково, Піщане Червонопопівсько ... Читать дальше »

Просмотров: 740 | Добавил: VVP | Дата: 07.07.2015 | Комментарии (0)

В рамках цієї еколого – патріотичної акції, започаткованої райдержадміністрацією спільно із громадськістю міста, була частково благоустроєна частина алеї Слави Героїв України. Так, студенти коледжу культури і мистецтв майстерно розписали лавки біля стели із барельєфом Тарасу Шевченку, а громадськість разом із посадовцями райдержадміністрації та міської ради висадили декілька кущів калини. 
Цього разу ідею творчого оформлення алеї підтримали: колектив районної дитячої художньої школи, ліцеїсти, які підготували стіни для розпису, та небайдужі громадяни свого міста – Анатолій Лазебник, Сергій Осауленко та Костянтин Гнелицький. Результатом співпраці став розпис зовнішньої сторони приміщення ліцею, виконаний у національній тематиці. 
... Читать дальше »

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 717 | Добавил: VVP | Дата: 22.06.2015 | Комментарии (0)

Форма входа
Логин:
Пароль:
Кто здесь
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Сегодня здесь были
Фантастика, AleX_Stasiuk, Omrizz
Наши именинники
viktor_ell(36), VirgiliY(34), Santechnik(65), elinaBaby(29), AliemoAnnoria(38), cakaddeva(-1763), GregoryBut(36), BrettKeymn(39), Mavavto(44), Casinopesk(36), utaletqiup(49), ltaletumvp(49), leannastus(41), ataletnukw(36)
Наши статьи
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у лютому 2016 року (2070)
Попереджений – «озброєний»! (1490)
Прийом запитувачів у Кремінському відділі Сєвєродонецької місцевої прокуратури (1478)
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у січні 2016 року (2057)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у листопаді 2015 року (1454)
Відкладення виконання вироку на певний строк (1692)
Розгляд електронних звернень громадян і звернень, отриманих на «гарячу лінію» прокуратурою Кремінського району (1492)
Незнання законів не звільняє від відповідальності (1677)
Стан додержання прав неповнолітніх при доставленні та адміністративному затриманні (1462)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у жовтні 2015 року (1370)
Наслідки невиконання кримінального покарання у вигляді штрафу (1859)
Наши файлы
День Народження Грушевського (55)
Природоохоронні об’єкти Кремінщини (233)
Інвестиційний паспорт кремінський район луганської області 2012р (333)
Харьковские казаки. Том 1, книга 2. Альбовский Е. 1915 (215)
Харьковские казаки. Том 1, книга 1. Альбовский Е. 1914 (214)
Память, которая всегда с нами! (902)
Фёдор Гайда: Как произошло слово "украинцы" (296)
Расписание фотоэкспозиций "Зеленая Кременная" (187)
Река Северский Донец - главная водная артерия Восточной Украины (498)
Календар знаменних і пам’ятних дат на 2011 рік (341)
Кременское областное медицинское училище (454)
Архив новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Праздники Украины

Друзья сайта
Наша аудитория
Курс валют
Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Поиск по сайту
Copyright Prikhod © 2024 Хостинг от uCoz