Кременная online
Пятница, 19.04.2024, 18:11
Меню сайта
Последние темы форума
Обзоры онлайн казино (3)

Проблемы с азартными играми – Риски и ре... (1)

Linkbuilding (1)

Спортивное питание (5)

Автозапчасти (1)

Нужен совет по образованию. (1)

Продажа авто под ключ в Запорожье (0)

Як зробити святкове вітання для мами? (0)

Последние фотографии
Последние объявления
Наш опрос
4. Хто на вашу думку зможе очолити майбутню громаду?
Всего ответов: 536
Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 85 86 »

За сприяння керівництва району на території центрального проспекту міста Кремінна, від фонтанів до пам’ятного знаку загиблим шахтарям, цими вихідними були встановлені три дитячих майданчики.
Саме цю територію проспекту можна назвати своєрідною візитівкою міста, де, особливо теплої пори, весело і людяно. Тут маленькі мешканці міста відпочивають зі своїми батьками.
Дитячі майданчики у нашому місті з’явилися завдяки ініціативі влади та громадськості.
Ще у 2014 році керівники організацій, установ, підприємств, фермерських господарств та підприємці зібрали кошти для придбання майданчиків і виготовлення дитячого ігрового обладнання. До цього проекту долучилась і міська рада, виділивши кошти із свого бюджету.
«Креміняни повинні бачити, що в районі є очевидні покращення.Зараз для усіх нас це надзвичайно важливо. Якщо говорити про благоустрій в цілому, то тут треба працювати всім. Тоді буде результат", - прокоментував подію перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Горін.

Просмотров: 681 | Добавил: VVP | Дата: 20.04.2015 | Комментарии (0)

20 квітня на залізничному вокзалі зібралась громадськість міста, учнівська молодь для того, щоб зустріти двох земляків – бійців АТО. Серед зустрічаючих були перший заступник голови районної держадміністрації Олександр Горін, заступник голови районної ради Борис Руденко.
Сергій Кондратенко та Антон Кузьменко – ще зовсім юні хлопці, зараз проходять службу у добровольчому полку особливого призначення «Азов». На Кремінщину приїхали у відпустку, потім – знову у зону проведення антитерористичної операції.

Детальныше тут: https://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_338

Просмотров: 698 | Добавил: VVP | Дата: 20.04.2015 | Комментарии (1)

“Христос воскрес — і дух наш воскресає!” - на Кремінщині пройшла церемонія вшанування дипломантів щорічного дитячого конкурсу. За традицією, на Пасхальному тижні, у районному будинку культури відбулась церемонія вшанування дипломантів районного дитячого конкурсу творів — мініатюр, малюнків та поробок «Христос воскрес – і дух наш воскресає!». У ній взяли участь перший заступник голови Кремінської РДА Олександр Горін, заступник голови районної ради Борис Руденко, міський голова Віктор Гриценко, вихованці навчальних закладів району, освітяни. «У кожній роботі – малюнку, поробці, творі вміщена часточка щирої дитячої душі. Це додає нам впевненості в тому, що все в нас в Україні буде добре. Ми всі віримо, що Господь збереже нашу державу, її захисників, кожного з нас», - сказав у своєму вітальному слові Олександр Горін. Загалом на розгляд експертних комісій було надано більш як 300 робіт, серед яких є і колективні. За підсумками проведеного оцінювання були визначені 45 дипломантів у трьох вікових групах. Крім того, районною державною адміністрацією та районною радою, на правах організаторів дитячого конкурсу, були відзначені Бараниківська сільська школа, яка надала найбільшу кількість робіт – переможців, та директор районного будинку дитячої творчості Надія Дудіна – за особистий внесок в організацію заходу. Сам конкурс щорічно відбувається за підтримки духовенства Сєверодонецької єпархії Української православної церкви. Тому, як почесні гості, на святі були присутні намісник Вар ... Читать дальше »
Просмотров: 642 | Добавил: VVP | Дата: 16.04.2015 | Комментарии (0)

Відео-привітання можна переглянути за посиланням: http://vk.com/public74082417?z=video-74082417_171232859%2F56f0f88c94f1eb3724
Просмотров: 698 | Добавил: VVP | Дата: 16.04.2015 | Комментарии (0)

25 квітня 2015 року по всій території України з 10.00. до 20.00. планується проведення Всеукраїнської соціально-екологічної акції з прибирання та благоустрою «Зробимо Україну чистою!». Вже протягом п’яти років у різні суботи в усьому світі (1 день – 1 країна) проводяться великі прибирання, які об’єднують цілу країну.

Акція «Зробимо Україну чистою! – 2015» є частиною всесвітнього руху «LetsDoItWorld», що об’єднав 11 мільйонів людей в 112 країнах для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку.

У рамках проекту відбудеться Всеукраїнський екологічний фестиваль чистоти, під час якого у різних куточках України пройдуть велопробіги, еко-квести, перегляд «зелених» фільмів, висадження де ... Читать дальше »

Просмотров: 709 | Добавил: Professor | Дата: 05.04.2015 | Комментарии (0)

   Согласно этим правилам на субсидию может претендовать каждый гражданин, помощь будет оказываться даже тем, кто арендует жилье и платит жилищно-коммунальные услуги за арендуемое помещение, если на него будут оформлены лицевые счета. Отменяются все ограничения относительно имущественного состояния лиц, которые обращаются за назначением субсидий, кроме одноразовой покупки на сумму свыше 50000 гривен.

   Помощь будут оказывать на основании лишь двух документов - заявления и декларации. Принцип назначения такой: заявитель предоставляет необходимые документы, управление труда и социальной защиты населения назначает субсидию, а затем проверяет доходы заявителя, предоставляя запросы в соответствующие органы, учреждения и организации - Пенсионного фонда, Фискальной службы и тому подобное.

   В декларации доходы указываются за предыдущий календарный год с вычетом уплаченных налогов. Если в декларации будут поданы неполные, недостоверные сведения о доходах и расходах зарегистрированных в квартире людей выплата субсидии может быть приостановлена и заявитель будет обязан вернуть двойной размер незаконно предоставленной субсидии.

... Читать дальше »

Просмотров: 1372 | Добавил: Professor | Дата: 02.04.2015 | Комментарии (0)

   Указом Президента України від 06.04.2011 року за №394 було створено Державну пенітенціарну службу України - центральний орган виконавчої влади, на який покладено завдання щодо здійснення єдиної державної політики у сфері виконання кримінальних покарань.

   Кремінський районний підрозділ Рубіжанського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Луганській області, який очолює капітан внутрішньої служби Дмитро Валерійович Цегельник, є структурним підрозділом відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України.

   Кримінально-виконавча інспекції виконує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт, здійснює контроль за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, а також звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років.

   Основні напрями сучасної кримінальної політики України знайшли як найповніше відображення у Кримінальному та Кримінально-виконавчому кодексах України. Суть цих напрямів полягає в посиленні боротьби з тяжкими і особливо тяжкими злочинами при одночасному пом`якшенню заходів кримінальної відповідальності до осіб, які вперше притяг ... Читать дальше »

Просмотров: 979 | Добавил: Professor | Дата: 02.04.2015 | Комментарии (0)

За сприяння районної державної адміністрації сьогодні у фойє районного будинку культури експонувались роботи Лесі Тищенко – народної художниці, яка народилась у Сватово, а зараз мешкає у Києві. Разом із іншими кремінянами твори художниці переглянув Олександр Горін, перший заступник голови Кремінської РДА. Леся Тищенко є членом об’єднання «Громадянський корпус». Власне, і сама акція була організована представниками цієї громадської організації. ГО «Громадянський Корпус», президентом якої є Роман Солодкий, здійснює гуманітарні місії до Луганської області. «Я вірю, що скоро в Україні все буде добре. Своїми роботами я хочу висловити слова щирої вдячності тим хлопцям, які зараз знаходяться у зоні проведення АТО», - сказала художниця. Також цього дня у районному будинку культури відбувся концерт ансамблю пісні і танцю ГУ МВС України у Луганській області «Патруль».
Просмотров: 939 | Добавил: VVP | Дата: 18.03.2015 | Комментарии (0)

Впродовж з 17 по 20 березня 2015 року в містах Сєвєродонецьк, Кремінна та Старобільськ планується проведення благодійних виставок робіт народного художника України Лесі Тищенко та концерти ансамблю пісні і танцю ГУ МВС України в Луганській області "Патруль". В м. Кремінна благодійний захід відбудеться 17 березня о 14.00 в Кремінському районному будинку культури.
Просмотров: 821 | Добавил: VVP | Дата: 16.03.2015 | Комментарии (0)

Вшанувати пам'ять Великого Кобзаря зібралась учнівська молодь міста – вихованці міських шкіл і гімназії, професійного ліцею, медичного училища, керівництво району і міста. Цього дня в залі були і особливо почесні гості – офіцери групи військово – цивільного співробітництва штабу сектору А. В залі постійно звертались до творчості Тараса Григоровича Шевченка, говорили про те, наскільки він близький до нашого сьогодення. «Находясь здесь, мы отдаем дань памяти не просто Великому Украинцу, творческое наследие которого признано во всём мире и в своём Отечестве. Мы понимаем, что Шевченко, как никогда, в контексте, наших реалий. Его мысли, его творчество, в основе которой – любовь к Украине, борьба за её независимость – сегодня нам особо близки и понятны», - відзначив перший заступник голови районної держадміністрації Олександр Горін. Керівник групи ЦВС, полковник Віталій Антонюк звертаючись до молоді сказав про головне – наскільки це почесна і відповідальна місія захищати свою Батьківщину. На підтвердження цьому Віталій Антонюк згадав рядки безсмертного «Заповіту». Піднесену атмосферу в залі створювали солісти районного будинку культури та дитячої музичної школи. На початку заходу бажаючі змогли переглянути тематичну виставку робіт учнів дитячої художньої школи, а також виставку літератури, яку підготувала центральна районна бібліотека. Крім того, учасникам проведення АТО була передана допомога, зібрана кремінянами. Щоб бійці хоч на якусь мить відчули себе вдома, директор гімназі ... Читать дальше »
Просмотров: 587 | Добавил: VVP | Дата: 13.03.2015 | Комментарии (0)

Форма входа
Логин:
Пароль:
Кто здесь
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Сегодня здесь были
guti1000, Джеймс_Невінr31, Санчес_Одін1231
Наши именинники
рівноденник(32), apoxmowspiott(39), UXJames(46), Rodjerpype(49), Ruslan(46), Zukin(54), TimothyAlece(40)
Наши статьи
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у лютому 2016 року (2064)
Попереджений – «озброєний»! (1487)
Прийом запитувачів у Кремінському відділі Сєвєродонецької місцевої прокуратури (1473)
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у січні 2016 року (2053)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у листопаді 2015 року (1447)
Відкладення виконання вироку на певний строк (1690)
Розгляд електронних звернень громадян і звернень, отриманих на «гарячу лінію» прокуратурою Кремінського району (1489)
Незнання законів не звільняє від відповідальності (1671)
Стан додержання прав неповнолітніх при доставленні та адміністративному затриманні (1457)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у жовтні 2015 року (1363)
Наслідки невиконання кримінального покарання у вигляді штрафу (1855)
Наши файлы
День Народження Грушевського (55)
Природоохоронні об’єкти Кремінщини (233)
Інвестиційний паспорт кремінський район луганської області 2012р (333)
Харьковские казаки. Том 1, книга 2. Альбовский Е. 1915 (215)
Харьковские казаки. Том 1, книга 1. Альбовский Е. 1914 (214)
Память, которая всегда с нами! (902)
Фёдор Гайда: Как произошло слово "украинцы" (296)
Расписание фотоэкспозиций "Зеленая Кременная" (187)
Река Северский Донец - главная водная артерия Восточной Украины (498)
Календар знаменних і пам’ятних дат на 2011 рік (341)
Кременское областное медицинское училище (454)
Архив новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Праздники Украины

Друзья сайта
Наша аудитория
Курс валют
Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Поиск по сайту
Copyright Prikhod © 2024 Хостинг от uCoz