|
Все для праздника
|
|
| maxxxi | Дата: Воскресенье, 26.09.2021, 09:36 | Сообщение # 1 |
|
Ранг 8
Статус: Offline
| Муж знает, что я обожаю подарки, поэтому на все праздники подаркивыбирает здесь борода деда мороза Всегда отличный выбор и цены в этом магазине!)
|
| |
|
|
| Omrizz | Дата: Понедельник, 24.06.2024, 20:29 | Сообщение # 2 |
 Ранг 5
| Вітаю! Раджу відвідати чудовий ресторан Fiji Lounge - це ідеальний заклад для проведення свята і у них дуже смачне меню ресторану . Інтер'єр мені дуже подобається, заклад колоритний і при цьому затишний, атмосферний. Обслуговування мені дуже сподобалося! Ввічливі і приємні усміхнені співробітники, завжди підказують по меню. Також у закладі чисто, видно, що персонал дуже старається догодити клієнтам.
Сообщение отредактировал Omrizz - Понедельник, 24.06.2024, 20:29 |
| |
|
|
| VizaVi | Дата: Понедельник, 27.10.2025, 12:59 | Сообщение # 3 |
 Ранг 3
| Усім, хто шукає хороші банкетні зали для весілля, рекомендую зазирнути в яблуневий сад вднг https://hayloft.com.ua/banketni-zaly/iablunevyj-sad-v-orendu/ у ресторані Haуloft . Це просто супер ресторан. І вони пропонують організацію банкетів будь-якого формату для всіх охочих: корпоративи, фуршети, дні народження, весілля, ділові зустрічі, конференції, презентації, дитячі свята, майстер-класи.
|
| |
|
|
| Mary | Дата: Вторник, Вчера, 15:03 | Сообщение # 4 |
|
Ранг 1
| Якщо комусь треба на свято щось цікавіше, ніж звичайне магазинне пиво — рекомендую. Ми брали у Одеської приватної пивоварні. Пиво свіже, ароматне, пінка стоїть, як треба 😄 Особливо сподобався стаут — темне, насичене, але не гірке. Гості питали, де брали. Приємно, коли наше одеське може бути кращим за імпортне 👍 Магазин знаходиться: вул. Семена Палія, 120/1, Одеса, Одеська область, 65035 тел: 063 167 6625
|
| |
|
|