Як обрати генератор
|
|
Вероника | Дата: Понедельник, 10.10.2022, 09:45 | Сообщение # 1 |
Ранг 2
Статус: Offline
| Сьогодні багато хто переймається тим, як пережити цю зиму в Україні. Особливо це стосується опалення житла. Ми теж не виняток, вирішили придбати електрогенератор на всяк випадок. Як його обрати та де замовити?
|
|
| |
DenVork | Дата: Понедельник, 10.10.2022, 09:50 | Сообщение # 2 |
Ранг 2
| Дивлячись для яких цілей ви його купуєте і де будете використовувати? Якщо це невеликий приватний будинок, то підійде невеликий бензиновий генератор, а якщо це велика будівля чи підприємство то - дизельний. Дивимось також на такі параметри, як потужність, габарити, витрата палива і так далі. Купити генератор, ви можете на сайті цього магазину техніки https://am.ua/uk/generatory-i-elektrostancii/
|
|
| |
Илона | Дата: Понедельник, 10.10.2022, 09:56 | Сообщение # 3 |
Ранг 2
| Якщо є така можливість, то потрібно перебиратися в сільську місцевість у будиночок з пічним опаленням. Там вам будет і безпечніше і ви не будете залежити від газу та електрики.
|
|
| |
Lord | Дата: Понедельник, 10.10.2022, 10:02 | Сообщение # 4 |
Ранг 2
| При виборі генератора, я б орієнтувався на обладнання від відомої компанії виробника. Головне купити якісний генератор, а не дешевий, тому що ви його купуєте не на один раз.
|
|
| |
Roza | Дата: Среда, 12.10.2022, 00:15 | Сообщение # 5 |
Ранг 1
| да уж) на сегодняшний день генератор это вещь необходимая.
Поражение – не поражение, если только вы не признаете его таковым в своем сознании
|
|
| |
Lacky | Дата: Понедельник, 06.03.2023, 11:44 | Сообщение # 6 |
Ранг 2
| Всем привет, я себе заказал гофру для выхлопа генератораhttps://e-ctr.com.ua/energosnabzhenie/generatory/gofra/ в интернет-магазине Центр Технических Решений. Цена нормальная и доставку я ждал всего пару дней. Гарантию они предоставляют, так что я всем доволен.
|
|
| |