acontinent | Дата: Понедельник, 28.10.2024, 14:22 | Сообщение # 1 |
Ранг 5
Статус: Offline
| Спортивне харчування – це сукупність адаптованих продуктів, створених для збереження самопочуття та оптимізації ефективності атлетів і людей з динамічним стилем існування. Воно сприяє підвищенню атлетичних показників, прискорює реабілітацію після навантажень, зміцнює суглоби та зв'язки, а також сприяє компенсувати нестачу необхідних харчових елементів.
Далі перераховані приклади популярних добавок, що укріплюють м'язово-скелетний механізм і комплексне здоров'я.
1. ActivLab Flex Xtra 400 грам. Це суміш, створена для зміцнення здоров'я суглобів та зв'язок. Вона включає сульфат глюкози, протектор, білок, а також інші речовини, що укріплюють сполучну структуру та сприяють припиненню набряклості.
2. Kevin Levrone Joint Support Collagen Peptides 495 грам. Даний продукт містить пептидні фрагменти, які підтримують пластичність та реабілітацію суглобів і опорних структур. Спеціально розроблений для спортсменів, продукт допомагає ефективному відновленню після завершення навантажень та покращує зовнішній вигляд шкіри, локонів і нігтів.
3. MST FleX Pro. Добавка для зміцнення суглобів та сполучних тканин, що включає комплекс захисних речовин (сульфат глюкози, хондроїтин), добавок і мінералів, таких як мінерал магній і аскорбінова кислота. Суміш підтримує припиненню спазмів у суглобах, оптимізує пластичність та зменшує ймовірність травм при спортивних навантаженнях.
4. Магній гліцинат. Тип мінералу, що виділяється підвищеною ефективністю засвоєння.
5. GoOn Nutrition Protein Bar 33%. Це протеїновий снек із часткою білка 33%.
6. Animal Flex. Комплексна добавка для здоров'я суглобів і зв'язок, яка містить глюкозамін, хондроїтин, MSM та ненасичені кислоти. Адаптований для атлетів та осіб з значними руховими заняттями.
Крім того на сайті ви здатні обрати та замовити Sporter ZeroOne https://zdoroviak.com.ua/sporter-zero-one-uk за прийнятною ціною. Кожний із перерахованих продуктів володіє особливою унікальністю та застосуванням, тому доцільно знаходити їх згідно до персональних вимог і рівня фізичної діяльності.
|
|
| |