dimon161987 | Дата: Понедельник, Вчера, 20:09 | Сообщение # 1 |
 Ранг 3
Статус: Offline
| Бойлери з магнієвим анодом давно зарекомендували себе як надійне рішення для дому, де важлива не тільки комфортна температура води, але й довговічність обладнання. Принцип роботи такого анода ґрунтується на тому, що магній бере на себе корозійні процеси, захищаючи внутрішню поверхню бака від руйнування. Завдяки цьому бойлер служить довше, а ризик появи іржі чи протікання суттєво знижується.
Я не раз стикався з ситуацією, коли дешеві водонагрівачі без анода вже через кілька років втрачали працездатність. Тому вибір на користь моделі з магнієвим стрижнем здається цілком виправданим. Окрім захисту бака, такий анод також впливає на якість води, адже магній здатний пом’якшувати її, зменшуючи кількість накипу на нагрівальному елементі. А це означає, що вода стає приємнішою для використання, а сам ТЕН працює стабільніше та споживає менше електроенергії.
Ще однією перевагою є простота обслуговування https://uagolos.com/5-prych....go-domu. Анод підлягає періодичній заміні, зазвичай раз на один-два роки, залежно від якості водопровідної води. Мені подобається, що цю процедуру можна виконати самостійно, не витрачаючи кошти на майстра. Невелика деталь, але вона суттєво впливає на економічність використання бойлера.
Сьогодні виробники пропонують широкий вибір моделей різного об’єму, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для невеликої квартири чи просторого приватного будинку. Я переконався, що навіть для великої родини бойлер із магнієвим анодом стає надійним джерелом гарячої води без неприємних сюрпризів.
|
|
| |