| Верони4ка | Дата: Суббота, 08.08.2026, 23:00 | Сообщение # 1 |
 Ранг 5
Статус: Offline
| Питання встановлення імпланта я відкладав досить довго, переважно через страх самої процедури. Здавалося, що це буде складне, болісне та дуже тривале лікування. Коли нарешті вирішив зайнятися цією проблемою, звернувся до MegaDental і вже після першої консультації відчув значно більше впевненості www.megadental.lviv.ua/poslugy/hirurgichna-stomatologiya/implantacziya/ Лікар уважно розібрав мою ситуацію, розповів про можливі етапи лікування та пояснив, чого очікувати під час відновлення. Для мене це було особливо важливо, адже невідомість лякала набагато більше, ніж сама процедура. Встановлення імпланта пройшло організовано та спокійно. Я постійно отримував пояснення щодо того, що відбувається, а після процедури — рекомендації з догляду. Сподобалося і те, що на наступних етапах лікар контролював процес загоєння та не залишав мене сам на сам із питаннями. У клініці загалом приємна атмосфера: персонал уважний, спілкуються коректно, немає відчуття поспіху. Після завершення лікування я нарешті перестав думати про відсутній зуб під час їжі та розмов. Результат виглядає природно, а сам зуб повноцінно виконує свою функцію. Тепер розумію, що найбільшою проблемою для мене були не імплантація чи відновлення, а власні страхи, через які я так довго відкладав лікування. Дякую спеціалістам MegaDental за професійний підхід, уважність і підтримку на всіх етапах.
|
| |
|
|