Кременная online
Воскресенье, 05.07.2026, 15:36
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Irina  
Чи варто додавати онлайн-консультацію через сайт?
ДоминикаДата: Вторник, 24.02.2026, 14:45 | Сообщение # 1
Ранг 8
Награды: 0
Статус: Offline
Думаю додати кнопку «безкоштовна онлайн-консультація» з формою або чатом. Але боюся, що люди будуть писати дурниці або просто тролити. Хто пробував — чи є реальна користь чи тільки зайве навантаження?

ДжеймсДата: Вторник, 24.02.2026, 17:42 | Сообщение # 2
Ранг 7
Награды: 0
Статус: Offline
Онлайн-консультація — дуже сильний інструмент, якщо налаштувати правильно. У мене перші 3 місяці після запуску було багато «привіт як справи» і мемів, але потім ввела обов’язкові поля: ім’я, телефон, фото проблеми (опціонально), короткий опис — і 90% фейків відсілися. Тепер більшість заявок — реальні, люди надсилають фото шкіри/обличчя, і ми призначаємо або онлайн, або одразу офлайн. Конверсія з таких консультацій висока, бо клієнт уже «в діалозі» і довіряє більше. Плюс це добре для SEO — люди шукають «онлайн-консультація косметолога Київ». Головне — відповідати швидко (до 2 годин) і не обіцяти дива в чаті. Ось сайт, де ця функція реалізована дуже делікатно й ефективно https://estetic-web-design.com.ua — форма проста, є пояснення, що саме потрібно вказати, і після відправки одразу йде автоматичне повідомлення з подякою. Після такого люди частіше дочікуються відповіді й записуються.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Copyright Prikhod © 2026 Хостинг от uCoz