| ivanrozhkov986 | Дата: Среда, 25.03.2026, 22:24 | Сообщение # 1 |
 Ранг 3
Статус: Offline
| Я вирішив написати цей відгук, бо сам неодноразово шукав нормальні рекомендації і знаю наскільки складно знайти постачальника якому можна довіряти. Я займаюся дитячими товарами і вже мав різний досвід співпраці тому добре розумію що стабільність і якість тут вирішують практично все. Особливо це відчутно з шапками, бо це той товар який покупці оцінюють буквально за кілька секунд і якщо він виглядає слабко то шансів на продаж майже немає. У мене вже були ситуації коли товар на фото виглядав нормально а в реальності був значно гіршим і це створювало проблеми з продажами. Після цього я почав більш уважно підходити до вибору і не поспішати з новими закупівлями. Коли цього разу шукав новий варіант, переглянув багато сайтів і випадково натрапив на shapki odezda. Спочатку просто подивився але потім вирішив зробити тестове замовлення щоб перевірити все на практиці. Після отримання товару залишився задоволений бо вигляд був акуратний, трикотаж м’який, шви рівні і без явних дефектів. У той момент мені потрібно було знайти Дитячі трикотажні шапки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96654043-detskie-trikotazhnye-shapki щоб оновити асортимент і не ризикувати з сумнівними варіантами, тому я перевіряв усе максимально уважно перед запуском продажів. У підсумку товар почав продаватися стабільно і це стало для мене головним показником що вибір був правильний. Також сподобалося що не було проблем зі спілкуванням, відповіли швидко і без затримок що теж важливо у щоденній роботі
|
| |
|
|