| ivanrozhkov986 | Дата: Пятница, 27.03.2026, 21:14 | Сообщение # 1 |
 Ранг 3
Статус: Offline
| Вирішив теж залишити свій відгук, бо сам неодноразово шукав у форумах і на майданчиках реальні враження від закупівель, а не просто короткі фрази без конкретики. Я займаюся продажем дитячих речей і добре знаю, що в сезон літні головні убори можуть або добре рухатися, або лежати мертвим вантажем, якщо помилитися з якістю чи моделями. У мене вже був досвід, коли на вигляд товар на сайті здавався нормальним, а в реальності після розпакування ставало зрозуміло, що продавати це буде важко. Через це зараз я дуже уважно перевіряю кожного нового постачальника і ніколи не беру великі партії без попередньої проби. Коли цього разу шукав, де оновити сезонний асортимент, я переглянув чимало варіантів, але більшість або не мали нормального вибору, або не викликали довіри через загальне враження. У результаті натрапив на shapki odezda, подивився категорії, моделі, ціни і вирішив замовити невелику партію, щоб оцінити все на практиці. Після отримання товару можу сказати, що враження були позитивні: тканина приємна, шви акуратні, посадка нормальна, а самі моделі виглядають так, що їх не соромно додавати в асортимент. У той момент я якраз шукав Кепки та панамки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g95749881-kepki-panamy-optom щоб посилити сезонний продаж і не втратити клієнтів через слабкі позиції, тому поставився до перевірки максимально уважно і без поспіху. У результаті продажі пішли краще, ніж я очікував, і це стало для мене основним аргументом на користь подальшої роботи саме з цим варіантом. Також хочу відзначити, що комунікація була нормальною, без ігнору і зайвої тяганини, а в моїй роботі це теж серйозний плюс, бо коли сам ведеш закупівлі, кожна дрібниця має значення.
|
| |
|
|