| RichardKous | Дата: Понедельник, 17.08.2026, 20:24 | Сообщение # 1 |
|
Ранг 2
Статус: Offline
| Mən tək oynamaqdan bezmişəm, dostlarım isə müxtəlif platformalardadır. İstəyirəm ki, yeni kazino oyunçular arasında canlı mərc duelini təşkil etməyə imkan versin. Məsələn, mən dostuma deyirəm: "Bu slotda 5 dəqiqə ərzində kim daha çox udar?", hərəmiz 2 manat mərc qoyuruq, oyun başlayır. İzləyicilər də öz mərclərini əlavə edə bilər, udan hər şeyi götürür. Bu, oyunu çox rəqabətli, həyəcanlı və sosial edər. Bəs belə sosial qarşılıqlılığı təklif edən unikal kazino varmı? Kimsə bu cür sistemi görüb və ya sınaqdan keçirib? Mən dostlarla birgə oyun üçün ən yaxşı platformanı axtarıram.
|
| |
|
|
| mokod31909 | Дата: Понедельник, 17.08.2026, 20:42 | Сообщение # 2 |
 Ранг 1
Статус: Offline
| İstifadəçilər qeydiyyat formasına daxil etdikləri şəxsi məlumatların – ad, soyad, ünvan, telefon nömrəsi, şifrə və s. – internet vasitəsilə ötürülməsi zamanı kiberhücumçular tərəfindən ələ keçirilə biləcəyindən narahatdırlar. Bu səbəbdən platformaların güclü şifrələmə protokolları tətbiq etməsi həyati əhəmiyyət daşıyır 1xbet giriş səhifəsində qeydiyyat məlumatlarının ötürülməsi zamanı hansı şifrələmə standartlarının – məsələn, TLS 1.3, AES-256 – istifadə olunduğu və bu barədə istifadəçilərə məlumat verilib-verilmədiyi məni çox maraqlandırır. Bəzi platformalar bu məlumatı məxfilik siyasətində ətraflı izah edir, digərləri isə bu barədə ümumiyyətlə danışmır. Sizcə, şifrələmə protokolları barədə istifadəçilərə nə dərəcədə texniki məlumat vermək lazımdır – çox texniki detallar istifadəçiləri qorxuda bilər, çox az məlumat isə onları narahat edər? Həmçinin, şifrələmədən əlavə, platforma məlumatların bütövlüyünü təmin etmək üçün hansı əlavə tədbirləri – məsələn, rəqəmsal imza və ya HSTS – görür? Bəs əgər şifrələmə səviyyəsi zəif olarsa, bu, istifadəçi məlumatlarının sızdırılmasına səbəb ola bilərmi? Mən bu platformanın məlumat ötürülməsi təhlükəsizliyi sahəsindəki texniki həllərini və bu həllərin nə dərəcədə müasir tələblərə cavab verdiyini dərindən araşdırmaq istərdim.
|
| |
|
|