Кременная online
Пятница, 29.03.2024, 14:09
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Arik  
Форум » Форум Кременная онлайн » Юмор » 10 заповедей
10 заповедей
ArikДата: Понедельник, 03.11.2008, 03:36 | Сообщение # 1
Ранг 8
Группа: Заблокированные
Сообщений: 1349
Награды: 37
Репутация: 19
Статус: Offline
Десять заповідей свідомого українця
(пародия Олеся Бузины на политику украинского национализма)

1.Свідомий українець зобов’язаний бути тупим. Якщо свідомий українець не є тупим, він автоматично стає жидом або москалем.

2.Свідомий українець має бути хитрим. (Прим.: але з обов’язковим дотриманням п.1).

3.Свідомий українець зобов’язаний бути хазяйновитим – все, що побачить, тягти до себе додому, надкусувати і ні за що не ділитися ні з ким – навіть з іншими свідомими українцями. ( На старій Галичині цей принцип ще називали: «Свій до свого по своє»).

4.Свідомий українець має розмовляти винятково українською мовою. Ця мова має бути настільки незрозумілою москалям та жидам, що немає нічого поганого, якщо й сам свідомий українець не буде її розуміти.

5.Свідомий українець повинен бути глибоко віруючим. Він повинен вірити, що все на світі, окрім жидів та москалів, винайшли свідомі українці.

6.Свідомий українець має розвивати власну культуру. Це означає, що одночасно він зобов’язаний псувати чужу культуру – особливо культуру жидів та москалів.

7. Свідомий українець зобов’язаний вести здорове статеве життя. Здорове статеве життя йому дозволяється вести лише з особами своєї нації та не своєї статі – найкраще всього з жінкою або кумою. Найкраще ім’я для справжньої української жінки – Оксана. Найкраще ім’я для української куми – Галя. Осіб жіночої статі з іншими іменами слід вважати несправжніми українками.

8. Кожен свідомий українець повинен бути галичанином. Це не означає, що він зобов’язаний жити в Галичині. Навпаки. Найкраще свідомому українцю жити в Києві – в органах державної влади або поблизу них, але при цьому постійно розказувати, що справжня Україна знаходиться в Галичині.

9. Свідомий українець повинен постійно боротися з національними зрадниками. Якщо він встановить, що сам є зрадником, то повинен боротися сам з собою, попередньо донісши на себе собі. Якщо з якихось причин свідомий українець не може донести на себе собі, то повинен донести, куди слідує, і на кого захоче.

10. Свідомий українець повинен боротися за незалежність України. Вищою формою незалежності України є її незалежність від свідомих українців.

 
ЛараДата: Понедельник, 03.11.2008, 07:39 | Сообщение # 2
Ранг 8
Группа: Проверенные
Сообщений: 1034
Награды: 17
Репутация: 22
Статус: Offline
Arik, lol
 
MiroslavДата: Среда, 05.11.2008, 22:38 | Сообщение # 3
Ранг 9
Группа: Проверенные
Сообщений: 1967
Награды: 17
Репутация: 11
Статус: Offline
Quote (Arik)
Десять заповідей свідомого українця (пародия Олеся Бузины на политику украинского национализма) 1.Свідомий українець зобов’язаний бути тупим. Якщо свідомий українець не є тупим, він автоматично стає жидом або москалем. 2.Свідомий українець має бути хитрим. (Прим.: але з обов’язковим дотриманням п.1). 3.Свідомий українець зобов’язаний бути хазяйновитим – все, що побачить, тягти до себе додому, надкусувати і ні за що не ділитися ні з ким – навіть з іншими свідомими українцями. ( На старій Галичині цей принцип ще називали: «Свій до свого по своє»). 4.Свідомий українець має розмовляти винятково українською мовою. Ця мова має бути настільки незрозумілою москалям та жидам, що немає нічого поганого, якщо й сам свідомий українець не буде її розуміти. 5.Свідомий українець повинен бути глибоко віруючим. Він повинен вірити, що все на світі, окрім жидів та москалів, винайшли свідомі українці. 6.Свідомий українець має розвивати власну культуру. Це означає, що одночасно він зобов’язаний псувати чужу культуру – особливо культуру жидів та москалів. 7. Свідомий українець зобов’язаний вести здорове статеве життя. Здорове статеве життя йому дозволяється вести лише з особами своєї нації та не своєї статі – найкраще всього з жінкою або кумою. Найкраще ім’я для справжньої української жінки – Оксана. Найкраще ім’я для української куми – Галя. Осіб жіночої статі з іншими іменами слід вважати несправжніми українками. 8. Кожен свідомий українець повинен бути галичанином. Це не означає, що він зобов’язаний жити в Галичині. Навпаки. Найкраще свідомому українцю жити в Києві – в органах державної влади або поблизу них, але при цьому постійно розказувати, що справжня Україна знаходиться в Галичині. 9. Свідомий українець повинен постійно боротися з національними зрадниками. Якщо він встановить, що сам є зрадником, то повинен боротися сам з собою, попередньо донісши на себе собі. Якщо з якихось причин свідомий українець не може донести на себе собі, то повинен донести, куди слідує, і на кого захоче. 10. Свідомий українець повинен боротися за незалежність України. Вищою формою незалежності України є її незалежність від свідомих українців.

Хоть и прикольно, но кацапецтвом отдает.


Демократия - это право делать неправильный выбор. Джон Патри
 
ЛараДата: Среда, 05.11.2008, 22:52 | Сообщение # 4
Ранг 8
Группа: Проверенные
Сообщений: 1034
Награды: 17
Репутация: 22
Статус: Offline
Quote (Miroslav)
Хоть и прикольно, но кацапецтвом отдает.

Кацапетство -это какой-то исторический термин, которым пользуются преподаватели истории? smile
 
ArikДата: Среда, 05.11.2008, 23:12 | Сообщение # 5
Ранг 8
Группа: Заблокированные
Сообщений: 1349
Награды: 37
Репутация: 19
Статус: Offline
Miroslav, если Олесь Бузина кацап, то я воплощение Будды на земле, по совместительству японский император biggrin

И потом свидомит никогда не скажет "Хоть и прикольно, но кацапецтвом отдает."
Потому что

Quote (Arik)
4.Свідомий українець має розмовляти винятково українською мовою. Ця мова має бути настільки незрозумілою москалям та жидам, що немає нічого поганого, якщо й сам свідомий українець не буде її розуміти.

Не помню, кто сказал - "Величие народа видно из того, умеют ли его представители посмеятся над собой".

Проблема свидомитов в том, что они себя воспринимают всерьёз.
А на самом деле проблема в йододефиците некоторых гористо-холмистых территорий.
Да и Чернобыль свою лепту внёс, вот и имеем, то что имеем.
А на то что мы имеем без слёз взглянуть нельзя.
Всё покоцанное.
wink


Ирина дура. Я всё сказал. За сим откланиваюсь. Не поминайте лихом
 
DemoniusДата: Среда, 08.12.2010, 15:09 | Сообщение # 6
Ранг 2
Группа: Проверенные
Сообщений: 23
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Googlo-перевод:

Десять заповедей сознательного украинца
(Пародия Олеся Бузины на политику Украинского национализма)

1.Сознательный украинец обязан быть тупым. Если Сознательный украинец не является тупым, он автоматически становится жидом или москалем.

2.Сознательный украинец должен быть хитрым. (Прим.: но с обязательным соблюдением п.1).

3.Сознательный украинец обязан быть хозяйственным - все, что увидит, тянуть к себе домой, надкусывать и ни за что не делиться ни с кем - даже с другими украинцем. (На старой Галичине этот принцип еще называли: "Свой к своему за своим").

4.Сознательный украинец должен разговаривать исключительно на украинском языке. Этот язык должен быть настолько непонятным москалям и жидам, что нет ничего плохого, если и сам украинец не будет его понимать.

5.Сознательный украинец должен быть глубоко верующим. Он должен верить, что все на свете, кроме жидов и москалей, изобрели украинцы.

6.Сознательный украинец должен развивать собственную культуру. Это означает, что одновременно он обязан портить чужую культуру - особенно культуру жидов и москалей.

7. Сознательный украинец обязан вести здоровую половую жизнь. Здоровая половая жизнь ему разрешается вести лишь с лицами своей нации и не своего пола - лучше всего с женой или кумой. Наилучшее имя для настоящей украинской женщины - Оксана. Лучшее имя для украинской кумы - Галя. Лиц женского пола с другими именами следует считать ненастоящими украинками.

8. Каждый сознательный украинец должен быть галичанином. Это не значит, что он обязан жить в Галичине. Наоборот. Лучше всего украинецу жить в Киеве - в органах государственной власти или вблизи них, но при этом постоянно рассказывать, что настоящая Украина находится в Галиции.

9. Сознательный украинец должен постоянно бороться с национальными предателями. Если он установит, что сам является предателем, то должен бороться сам с собой, предварительно донеся на себя себе. Если по каким причинам сознательный украинец не может донести на себя себе, то должен донести, куда следует, и на кого захочет.

10. Сознательный украинец должен бороться за независимость Украины. Высшей формой независимости Украины является ее независимость от украинцев.

happy biggrin


ещё не нарисовал
 
Зверь666Дата: Пятница, 10.12.2010, 13:05 | Сообщение # 7
Ранг 2
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Demonius, biggrin
 
facrorwascackДата: Четверг, 06.04.2023, 13:20 | Сообщение # 8
Ранг 6
Группа: Пользователи
Сообщений: 394
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Girl in Love Cheating in Casting Room

Zucchini/MousouzokuInformation Technologies
Kappa Mikey

TransgГ©nero (0)
Sumo Mouse

Favorite SeriesNate: A One Man ShowChapter 83
/r/bustybabes

Older postsTondemo Skill de Isekai Hourou Meshi – Episódio 10Hugas (2022)

Добавлено (15.04.2023, 07:21)
---------------------------------------------
Pinky June

Fresh Janeth onlyfans nude streams part 2 1 day ago 40:40
Kanjoos Makhichoos (2023) Hindi Full Movie WEB-DL 480p [400MB] | 720p [900MB] | 1080p [1.7GB]

Seven Kings Must DieDownload
After 4 - After Ever Happy

100 Women
Bholaa (2023) Hindi PreDVDRip

discovery+ aanbod in Nederland2022 Los pasajeros de la noche

Добавлено (17.04.2023, 12:29)
---------------------------------------------
Free Rein

Melting Me SoftlyHunter x Hunter
[url=https://usunucu.com/movie/283/ghanshyam-and-the-storm-of-evil-own-(2011)-dual-audio-movie.html]Ghanshyam And The Storm Of Evil Own (2011) Dual Audio Movie Source: DVDRip[/url]

Chapter 75
Danish Movies

きょん(58)Small Tits
Phim VГµ Thuбє­t

ReadMoreComment

Добавлено (11.05.2023, 07:55)
---------------------------------------------
The Collapse

Kenja No Deshi Wo Nanoru KenjaMГјnchenAdonis Otogari (1)
0 254 Leaked Nudes

Ali LarterOnly 2021 Hollywood Movies
Elfiex charming pregnant 1:49:29 0% 3 years ago 200

PrГіxima В»
Kehlani Tsunami

• Épisode 28: ImpatienceSpider-Man Homecoming Telugu Dubbed MovieRabb Se Hai Dua

 
Форум » Форум Кременная онлайн » Юмор » 10 заповедей
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Copyright Prikhod © 2024 Хостинг от uCoz