Илона | Дата: Суббота, 26.11.2022, 22:56 | Сообщение # 1 |
Ранг 2
Статус: Offline
| Зараз перебуваю в цікавому положенні, це моя перша вагітність і хочу знати все, з якими змінами я можу зіткнутися, як буде змінюватися моє тіло і як буде розвиватися моя дитина. Зараз я на 3 місяці вагітності, цікаво якого розміру зараз малюк? Де найкраще шукати інформацію про вагітність та пологи?
|
|
| |
Вероника | Дата: Суббота, 26.11.2022, 23:02 | Сообщение # 2 |
Ранг 2
| В першу вагітність мене теж цікавили всі ці питання, я теж кожен місяць дізнавалася які фази розвитку проходить моя дитина, як правильно повинна харчуватися жінки в положенні, щоб дитині вистачало всіх вітамінів та інше. Але при другій вагітністю було все по простіше
|
|
| |
Semechka | Дата: Воскресенье, 27.11.2022, 00:40 | Сообщение # 3 |
Ранг 1
| Зараз дуже багато інформації на цю тему є в інтернеті. Ви зможете дізнатися все, що вас цікавить про вагітність. Перший триместр непередбачуваний, він може пройти дуже легко і непомітно, без будь-якого дискомфорту, а в іншої жінки можуть бути побічні явища від гормональної перебудови організму, це ранкова нудота слабкість. Якщо говорити про дитину, то приблизно в 7 тижнів плід розміром з волоський горіх і з цього періоду він починає стрімко зростати. Якщо цікаво, то вагітність по місяцях вагітність по місяцях можете почитати на сайті Hipp ua, крім того, там ще багато корисної та цікавої інформації.
|
|
| |
|