Кременная online
Пятница, 29.08.2025, 01:09
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Лара, Irina  
Коли "подруга на кухні" вже не допомагає: де шукати відповід
Valeriy_NavarenkoДата: Четверг, Вчера, 11:57 | Сообщение # 1
Ранг 1
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт, дівчата!
Хочу підняти таку тему, яка, мабуть, знайома багатьом. Буває, що потрапляєш у ситуацію, ніби в тумані. Чи то у стосунках, чи то з роботою, чи просто із самою собою. І начебто все обдумала тисячу разів, і з найкращою подругою за чаєм обговорила, і мама пораду дала, а ясності немає. Ходиш по колу, прокручуєш ті самі думки, і відчуваєш, що застрягла.
Розмови "на кухні" — це величезна підтримка, але іноді вони не можуть дати об'єктивного погляду, бо наші близькі занадто залучені в наші емоції.
Я для себе в такі моменти відкрила одну річ: іноді нам потрібен не просто погляд збоку, а погляд "згори" — об'єктивна "карта" нашої ситуації, яка покаже, де ми є, куди можемо прийти, і в чому, власне, корінь проблеми.
Хтось для цього йде до психолога, хтось — до астролога чи таролога. Це все чудові інструменти. Я свого часу, трохи скептично, але з великою цікавістю, знайшла для себе світ рун та нумерології. І це виявилося не "ворожінням" про майбутнє, а дивовижно точним способом діагностики сьогодення. Це ніби зазирнути у власну "інструкцію з експлуатації", про яку ти забула.
Проблема в тому, що самій розібратися буває складно, а знайти хорошого, адекватного спеціаліста — ще складніше. Я довго шукала, де можна отримати таку глибоку консультацію, без "прокльонів до сьомого коліна" і "магічних воєн". Хочу просто поділитися, бо, можливо, комусь це заощадить час і нерви. Мені дуже допомогла розшифровка індивідуального рунічного коду. Це щось на зразок поєднання нумерології та рун, і воно дуже чітко показує, в чому корінь проблеми, які в тебе є вроджені таланти та сильні сторони, щоб її вирішити, і які уроки тобі потрібно пройти.
Це не "чарівна пігулка", після якої все само вирішується, але це неймовірно потужний інструмент, щоб отримати ясність і зрозуміти, в якому напрямку рухатись далі.
Дівчата, а як ви виходите зі стану "глухого кута"? Звертаєтесь до спеціалістів (психологів, астрологів), чи покладаєтесь на власні сили? Дуже цікаво почути ваш досвід!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Copyright Prikhod © 2025 Хостинг от uCoz