Кременная online
Воскресенье, 05.07.2026, 16:16
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Irina  
Як зараз адекватно презентувати новобудову? (треба допомога)
SerhiiKovalskiДата: Среда, 01.04.2026, 21:12 | Сообщение # 1
Ранг 2
Награды: 0
Статус: Offline
Народ, порадьте щось. Родич з партнером почали будувати невелике котеджне містечко під містом (на 10-12 таунхаусів). Попросили мене по старій пам'яті "швиденько склепати сайт". А я дивлюся на це все і розумію, що стандартний лендінг на вордпресі тут вже не покатить. Треба нормально показувати планування, генплан містечка, статуси (продано/вільно/бронь), щоб воно не виглядало як привіт з 2010-го. Замовляти розробку порталу з нуля в агенції — зараз космос по грошах для такого невеликого об'єму. Хто в темі, які зараз взагалі є готові рішення чи платформи під нерухомість?

Yuriy_HrynevskyДата: Среда, 01.04.2026, 21:21 | Сообщение # 2
Ранг 1
Ой, не лізь в це, серйозно, це камінь на шию)) Я так знайомому "допоміг" десь у 24-му. Зробили наче красивий каталог на WP з плагінами під нерухомість, а потім почалося: "а давай прив'яжемо нашу CRM", "а чого статус броні сам не злітає через 3 дні". Якщо в них всього 12 таунів, їм власна розробка ніколи не окупиться, плюс ти станеш їхнім вічним безкоштовним адміном. Зараз простіше зайти на якусь готову платформу, там всі ці генплани і шахотки є з коробки.

Сообщение отредактировал Yuriy_Hrynevsky - Среда, 01.04.2026, 21:26

Viktor_KoroviakДата: Среда, 01.04.2026, 21:28 | Сообщение # 3
Ранг 1
Підтримую. Робити свій повноцінний портал зараз має сенс хіба якщо ти великий гравець і в тебе паралельно 5 ЖК будується. Для одного малого об'єкту краще шукати готовий SaaS. Але з популярними агрегаторами (не буду тикати пальцями) теж треба обережно – деякі деруть неадекватні гроші просто за кліки або нав'язують своїх агентів, що зжирає купу маржі. Шукайте сервіси, де є просто абонплата чи фікса.

SerhiiKovalskiДата: Среда, 01.04.2026, 21:33 | Сообщение # 4
Ранг 2
От власне через комісії і агентів вони і не хочуть йти на розкручені майданчики. Там їхні 12 будиночків просто загубляться в пошуку серед гігантів, а менеджери платформи ще й будуть паралельно інші об'єкти пропонувати клієнтам. Мені б щось таке знайти, щоб дало їм сучасну адмінку, і щоб покупець міг зайти, подивитись актуальні статуси і ціни напряму, без "прокладок" у вигляді рієлторів.

Yuriy_HrynevskyДата: Среда, 01.04.2026, 21:33 | Сообщение # 5
Ранг 1
Ну якщо головне відсіяти посередників і мати зручну адмінку, то глянь Flamingo. У них є вже готовий сайт для забудовників якраз під такі задачі. Тобі взагалі не доведеться нічого кодити чи піднімати бази. Вони отримують кабінет, самі заливають туди рендери, планування і в реал-таймі міняють статуси квартир. Там фішка саме в тому, що на платформі принципово немає агентів, покупець напряму зв'язується з відділом продажу. Скинь їм лінку, хай самі поклацають, це точно дешевше і швидше, ніж тобі зараз з нуля винаходити велосипед з базами даних.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Copyright Prikhod © 2026 Хостинг от uCoz