корм
|
|
Джеймс | Дата: Вторник, 21.09.2021, 11:22 | Сообщение # 1 |
Ранг 5
Статус: Offline
| Сыну купили маленького котенка породистого. Нужен соответсвующий корм, подскажите как выбрать ему корм?
Сообщение отредактировал Джеймс - Вторник, 21.09.2021, 11:24 |
|
| |
Доминика | Дата: Вторник, 21.09.2021, 11:24 | Сообщение # 2 |
Ранг 6
| В ранньому періоді життя, дуже важливо підібрати те чим кормити кошеня Тому я вам раджу прочитати статтю з приводу годівлі маленьких кошенят. Нам ця стаття дуже допомогла, коли ми були в схожій ситуації.
|
|
| |
Xavi | Дата: Четверг, 23.09.2021, 19:03 | Сообщение # 3 |
Ранг 3
| только премиум качества, у меня много питомцов, вот для прогулок я сделал газон, а вот забор какой https://www.zaboroff.ru/spb/
|
|
| |
Доминика | Дата: Четверг, 13.10.2022, 18:30 | Сообщение # 4 |
Ранг 6
| Мы подобрали на улице котенка несколько месяцев назад, видно было что твердую пищу ему рано, а молочко желудок не воспринимал, пришлось покупать вот такой прикорм https://zoodom.kiev.ua/ru/pl-koshki_korm_i_lakomstva_zameniteli_moloka Это заменитель молока, котенок кушал его с удовольствием, организм такой корм хорошо принимал.
|
|
| |
guti1000 | Дата: Понедельник, 14.08.2023, 11:16 | Сообщение # 5 |
Ранг 5
| Інтернет-магазин зоотоварів "lfriend", виявився справжнім порятунком для мене та моїх вихованців. Якщо вам потрібно купити сухий корм для собак звертайтесь до них. Я був приємно вражений величезним вибором товарів, починаючи від корму та ласощів, і закінчуючи іграшками та аксесуарами. Сайт був зручним та інтуїтивно зрозумілим, оформлення замовлення пройшло швидко та без проблем. Доставка була оперативною, а якість товарів виявилася чудовою. Мої вихованці полюбили нові іграшки, а я отримав все необхідне для їхнього комфорту. Рекомендую цей інтернет-магазин для всіх власників домашніх тварин.
|
|
| |
Вилка | Дата: Воскресенье, 26.05.2024, 19:55 | Сообщение # 6 |
Ранг 5
| Выбирайте качественные корма премиум класса.
|
|
| |
Верони4ка | Дата: Понедельник, 27.05.2024, 08:56 | Сообщение # 7 |
Ранг 4
| У перевіреному зоомагазині101dalmatin ви зможете придбати якісний корм холістік для котів Їхній вибір цілісних кормів для кішок на вищому рівні, вони забезпечують ідеальне поєднання якісних інгредієнтів, щоб мій котячий друг був здоровий і щасливий. Моє замовлення не тільки прибуло швидко, але й обслуговування клієнтів було на найвищому рівні. Я не можу не порекомендувати 101 далматин власникам котів, які шукають харчування преміум-класу для своїх пухнастих друзів!
|
|
| |