Кременная online
Понедельник, 20.01.2025, 18:58
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Купівля Зволожувача повітря у Львові
OlenaДата: Среда, 09.11.2022, 23:44 | Сообщение # 1
Ранг 4
Награды: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Давно хотіла собі купити зволожувач повітря, і тут наважилась. Порадьте мені якісний зволожувач повітря, та інтернет-магазин у Львові де його можна вигідно купити.

igoribossДата: Среда, 09.11.2022, 23:48 | Сообщение # 2
Ранг 4
Привіт! Зволожувач повітря дуже крута штука, я його собі придбав ще влітку, коли була сильна спека, він добре освіжає повітря. А зараз коли ввімкнули опалення, він зволожує сухе повітря.

OlenaДата: Среда, 09.11.2022, 23:51 | Сообщение # 3
Ранг 4
Привіт! Я також уже хочу собі таку річ, однак поки не можу обрати який краще купувати. Підкажи, який саме зволожувач повітря ти собі купував, та в якому інтернет-магазині у Львові?

igoribossДата: Среда, 09.11.2022, 23:57 | Сообщение # 4
Ранг 4
Я також не одразу визначився, однак почитав відгуки, і там зрозумів який саме зволожувач повітря мені потрібний. Купив я собі Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-2828, в перевіреному інтернет-магазині https://allo.ua/ua/l-viv/uvlazhniteli-vozduha/ де великий вибір товарів на всі випадки життя.

Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-2828 дбає про те, щоб зволоженість повітря у будинку завжди була на оптимальному рівні. Зволожувач повітря випаровує в середньому 280 мл води за годину роботи. При об'ємі резервуара для води 2.8 л прилад працює до 10 години на одній заправці.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Copyright Prikhod © 2025 Хостинг от uCoz