|
Подарок брату
|
|
| Ksuwa | Дата: Среда, 16.04.2025, 22:48 | Сообщение # 1 |
 Ранг 3
Статус: Offline
| Який подарок порекомендуєте обрати для брата на день народження?
|
| |
|
|
| valerа7 | Дата: Среда, 16.04.2025, 22:58 | Сообщение # 2 |
 Ранг 4
| Мультитули Leatherman https://leatherman.in.ua/multytu....-833315 — це завжди влучний вибір для подарунка. Дарував другові — він був приємно здивований! Такий аксесуар корисний у побуті, подорожах чи навіть у надзвичайних ситуаціях. Надійність і функціональність — головні переваги. Подарунок, який не буде лежати без діла!
|
| |
|
|
| ira19840 | Дата: Вторник, 02.09.2025, 10:20 | Сообщение # 3 |
 Ранг 4
| Как вариант, можете купить ему часы Тиссот мужские механика вполне актуальный и полезный подарок для мужчины. На сайте представлены разные модели, есть из чего выбрать. Только оригинальные часы Тиссот с гарантией.
|
| |
|
|
| Omrizz | Дата: Четверг, 25.09.2025, 18:44 | Сообщение # 4 |
 Ранг 5
| Вітаю! Із задоволенням пораджу Вам, де відсвяткувати день народження в києві недорого https://prynada.com.ua/ua/banquets/birthday/ - це ресторан Prynada ,у них шикарне меню. Чудовий заклад, нещодавно відзначала свій день народження і мені, і друзям все сподобалося. Тут великий вибір кальянів на будь-який смак, прекрасна атмосфера, чудова і смачна кухня. Посиділи непогано і по грошах вийшло менше, ніж я планувала. Тепер ходимо тільки сюди і вам раджу відвідати цей заклад.
|
| |
|
|
| advers47 | Дата: Четверг, 25.09.2025, 19:09 | Сообщение # 5 |
|
Ранг 1
| Я теж нещодавно ламав голову, що подарувати другу. В результаті зупинився на наборі крафтового пива з «Одеської приватної пивоварні». У них є світле, темне, IPA і навіть пшеничне — реально можна підібрати під смак. Ще й додають снеки до пива. Адреса: Десантний бульвар, 3, Одеса, Одеська область, 65069 тел: 093 757 8830 Вийшло недорого, але дуже стильно і точно не банально.
|
| |
|
|