Кременная online
Понедельник, 06.07.2026, 15:45
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Веб-сайт для бізнесу
ДоминикаДата: Вторник, 22.04.2025, 17:22 | Сообщение # 1
Ранг 8
Награды: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Думаю над створенням сайту для свого малого бізнесу. Хочу щось зручне, сучасне, але щоб не дуже дорого. На що варто звернути увагу при виборі розробників? І чи реально зробити сайт, який буде добре працювати на всіх пристроях?

ДжеймсДата: Вторник, 22.04.2025, 17:58 | Сообщение # 2
Ранг 7
Створення сайту для бізнесу — це хороша ідея, якщо хочеш залучити більше клієнтів. Важливо знайти студію, яка робить адаптивні сайти, що нормально виглядають на телефоні й комп’ютері. Я б радив звернути увагу на портфоліо та відгуки. Наприклад, є компанії, які пропонують повний цикл розробки, як https://appexoft.com/ua/ там можна подивитись їхні роботи. Головне — чітко пояснити свої потреби, щоб сайт був зручним і ефективним.

ira19840Дата: Среда, 29.10.2025, 11:05 | Сообщение # 3
Ранг 4
Теж цікавить створення власного сайту.

TornadofistДата: Суббота, 10.01.2026, 21:54 | Сообщение # 4
Ранг 2
Цитата Доминика ()
Всім привіт! Думаю над створенням сайту для свого малого бізнесу. Хочу щось зручне, сучасне, але щоб не дуже дорого. На що варто звернути увагу при виборі розробників? І чи реально зробити сайт, який буде добре працювати на всіх пристроях?
Хороше питання, бо сайт для малого бізнесу це лише частина картини. Я теж починав із вибору розробників і зрозумів, що окрім дизайну та адаптивності важливо одразу думати про внутрішні процеси, зокрема облік. Коли сайт запрацював і пішли перші замовлення, я спробував кілька варіантів ведення фінансів і в підсумку зупинився на програмі для обліку ФОП та малого бізнесу "Підприємець 4". Вона реально підійшла під мій формат роботи: все просто, зрозуміло і без зайвої бюрократії. Дуже допоміг ресурс https://stcentr.com.ua/pidpruemec там я знайшов детальну інформацію і швидко розібрався з налаштуваннями. У результаті отримав чіткий контроль доходів і витрат, що сильно зняло напругу на старті. З власного досвіду скажу "Підприємець" добре доповнює сайт і допомагає тримати бізнес у порядку з перших днів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Copyright Prikhod © 2026 Хостинг от uCoz