Цитата Доминика (

)
Всім привіт! Думаю над створенням сайту для свого малого бізнесу. Хочу щось зручне, сучасне, але щоб не дуже дорого. На що варто звернути увагу при виборі розробників? І чи реально зробити сайт, який буде добре працювати на всіх пристроях?
Хороше питання, бо сайт для малого бізнесу це лише частина картини. Я теж починав із вибору розробників і зрозумів, що окрім дизайну та адаптивності важливо одразу думати про внутрішні процеси, зокрема облік. Коли сайт запрацював і пішли перші замовлення, я спробував кілька варіантів ведення фінансів і в підсумку зупинився на програмі для обліку ФОП та малого бізнесу "Підприємець 4". Вона реально підійшла під мій формат роботи: все просто, зрозуміло і без зайвої бюрократії. Дуже допоміг ресурс https://stcentr.com.ua/pidpruemec там я знайшов детальну інформацію і швидко розібрався з налаштуваннями. У результаті отримав чіткий контроль доходів і витрат, що сильно зняло напругу на старті. З власного досвіду скажу "Підприємець" добре доповнює сайт і допомагає тримати бізнес у порядку з перших днів.