Кременная online
Воскресенье, 15.06.2025, 19:05
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Лара, Irina  
Де закуповуєте професійну косметику для салону краси?
TurnerViolaДата: Среда, 23.04.2025, 10:24 | Сообщение # 1
Ранг 2
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт. Планую оновити асортимент засобів у своєму салоні, і шукаю перевіреного постачальника саме для салону краси — щоб була якісна, оригінальна продукція, без підробок і з хорошою підтримкою для майстрів. Особливо цікавлять засоби для волосся: фарби, догляд, стайлінг. Буду вдячна за будь-які поради та особистий досвід співпраці з брендами чи постачальниками!

GonzalesPennyДата: Среда, 23.04.2025, 10:27 | Сообщение # 2
Ранг 2
Привіт! Була в такій самій ситуації нещодавно — оновлювала асортимент у салоні та шукала надійного партнера, який гарантує якість і офіційне походження продукції. Після багатьох рекомендацій зупинилась на Дистрибуційних Мережах, і зовсім не пошкодувала. Вони співпрацюють безпосередньо з відомими брендами — Schwarzkopf Professional, Indola, STMNT, тому повністю виключений ризик підробок. Вибір дійсно великий — є все необхідне для перукаря: фарби, догляд, стайлінгові засоби, аксесуари. Рекомендую)

Сообщение отредактировал GonzalesPenny - Среда, 23.04.2025, 12:02

SonyakrekДата: Среда, 30.04.2025, 07:40 | Сообщение # 3
Ранг 5
Опанування техніки перманентного макіяжу — це шлях до стабільного доходу та постійних клієнтів. На курсах з перманентного макіяжу https://academy.kodi-professional.ua  розглядаються різні методики, зокрема пудрове напилення, мікроблейдинг та акварельні губи. Навчання підходить і новачкам, і тим, хто вже має досвід, але хоче оновити знання.

KsuwaДата: Четверг, 08.05.2025, 13:55 | Сообщение # 4
Ранг 3
думаю , тепер це не проблема, так як вибір дуже великий.

valerа7Дата: Четверг, 08.05.2025, 22:10 | Сообщение # 5
Ранг 3
Магазин https://keratinpro.ua/dohliad-za-volossiam/maska-dlia-volossia/ — це місце, де я завжди знаходжу все для догляду за волоссям. Мені подобається, що є як професійна косметика, так і засоби для домашнього використання. Всі товари сертифіковані, ефективні та безпечні. Купую регулярно — якість завжди стабільна!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Copyright Prikhod © 2025 Хостинг от uCoz