Кременная online
Пятница, 17.05.2024, 12:00
Меню сайта
Последние темы форума
Сантехніка для дома (0)

Карта світу із дерева на подарунок (0)

одежда (6)

Спортивное питание (0)

Ставки на Вусик-Ф'юрі: Прогнози і Пе... (0)

Як отримати в українських казино гроші з... (0)

нужен совет (4)

Де купити етикет-пістолети для магазину? (1)

Последние фотографии
Последние объявления
Наш опрос
4. Хто на вашу думку зможе очолити майбутню громаду?
Всего ответов: 536
Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 85 86 »

З вересня 2011 року вступив у дію Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дорожньо-транспортних пригод та виплати страхового відшкодування». (Детальніше http://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_209)

Просмотров: 614 | Добавил: VVP | Дата: 20.01.2015 | Комментарии (0)

Дитячий травматизм на автошляхах завжди був однією з найболючіших тем. Непосидючість, енергійність, цікавість і відсутність нагляду з боку дорослих нерідко призводять до трагічних наслідків. Особливо це помітно у великих містах із жвавим дорожнім рухом. Так, за 2014 року на території області скоєно 97 ДТП за участю неповнолітніх, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 48,3%. У результаті цих ДТП 6 дітей загинуло та 106 травмовано. З вини дітей сталося 28 ДТП, в результаті чого двоє загинули і 28 травмовані (на рівні минулого року -42,3%). Згідно зі статистикою, більшість аварій з дітьми трапляється через перехід проїжджої частини у невстановленому місці, несподіваного виходу з-за транспорту, переходу дороги на заборонний сигнал світлофора, порушення ПДР юними велосипедистами і мотоциклістами. Працівниками ДАІ спільно зі співробітниками освітніх установ проводяться заходи не тільки в рамках програм навчання в школі, але і всілякі позакласні конкурси та заняття. Проте всі зусилля будуть марними без допомоги головних вчителів дитини - батьків. Діти здебільшого повторюють вчинки дорослих. Це відноситься і до дотримання Правил дорожнього руху. Ваш особистий приклад дотримання ПДР допоможе довести правильні дії дитини при переході через дорогу до автоматизму. Не залишайтеся байдужими до поведінки на дорозі і чужих дітей. Зроблене вами зауваження дитині, вчасно простягнута рука допомоги допоможе запобігти можливій трагедії. Начальник ВДАІ А.М. Чумак
Просмотров: 575 | Добавил: VVP | Дата: 20.01.2015 | Комментарии (0)

На запрошення голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, за підтримки народного депутата України VII скликання Ірини Луценко відбудеться творчий тур Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка з драмою-реквіємом «Нація» на основі реальних подій за однойменною книгою Марії Матіос. Вистави театру проходитимуть за участю автора - української письменниці, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, заслуженого працівника культури України, народного депутата України - Марії Матіос. У м.Кремінна (КУ «Кремінский районний будинок культури») вистава відбудеться 18 січня о 12.00.
Просмотров: 618 | Добавил: VVP | Дата: 13.01.2015 | Комментарии (0)

Пропуски через линию раздела оформляются координационными группами при управлениях МВД в Дебальцево, Старобельске, Мариуполе и Великой Новоселке, также подать заявление на получение пропуска можно на блокпостах первого рубежа АТЦ опубликовал условия пропуска граждан при пересечении фронтовой линии раздела. Отдельные условия указаны для иностранцев и граждан Украины. "Пункты пропуска находятся по направлениям "Луганск-Счастье-Новоайдар", "Луганск-Станица Луганская–Широкий", "Фащевка-Дебальцево-Артемовск", "Горловка-Артемовск", "Донецк–Курахово", "Донецк-Мариуполь (через Волноваху)", "Новоазовск-Красноармейск-Талаковка-Мариуполь", - говорится в сообщении. Пропуски через линию раздела оформляются координационными группами при управлениях МВД в Дебальцево, Старобельске, Мариуполе и Великой Новоселке, также подать заявление на получение пропуска можно на блокпостах первого рубежа, куда в течение 10 суток после подачи заявления должны быть доставлены пропуска. Пропуск выдается лицам старше 18 лет, а информация о детях вписывается в пропуски родителей. Пропуск выдается при условии согласия на обработку и хранение персональных данных. Для иностранцев и лиц без гражданства пропуск выдается на основании следующих условий: проживание на неподконтрольной или подконтрольной территории родственников, что подтверждено документами, выданными уполномоченными органами Украины, расположение мест захоронения близких родственников или членов семьи, смерть близких родственников и членов семь ... Читать дальше »
Просмотров: 688 | Добавил: VVP | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

Незабываемые впечатления от местного колорита и юмора, составляющих основу драматургии представления по мотивам произведения Николая Гоголя, танцевальных номеров и монологов получили кременяне, пришедшие в этот день в РДК. Жители и гости города смогут ещё раз посмотреть «Вечера на хуторе близь Кременной». Повтор представления состоится в пятницу, 16 января, в 16.00.
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 670 | Добавил: VVP | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

З метою зниження рівня аварійності, недопущення загибелі та травмування людей у дорожньо-транспортних пригодах, насамперед з вини водіїв, які керують транспортними засобами в нетверезому стані зараз на території області проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «П’яний водій – злочинець!».
Слід нагадати, що відповідно до ч.1 ст.130 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення" (КУпАП) — керування транспортними засобами в стані сп’яніння, передача керування особі, яка перебуває в стані сп’яніння, а так само ухилення осіб, які керують транспортними засобами, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан сп’яніння, тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв від 3400 до 5950 грн., або позбавлення права керування всіма видами транспортних засобів на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб.
Просмотров: 612 | Добавил: VVP | Дата: 08.01.2015 | Комментарии (0)

   Президент України Петро Порошенко призначив голів трьох районних державних адміністрацій Луганської області. Про це йдеться у розпорядженнях № 1395-1397 від 29 грудня. Таким чином, головою Кремінської райдержадміністрації призначено Олександра Сомова, Попаснянської - Романа Власенка, Троїцької - Олександра Іванова.

http://www.fotnews.com/
Источник: http://flashontimenews.com/index.php/politika/item/5250-p-poroshenko-priznachiv-goliv-3-rajderzhadministratsij-na-luganshchini

Просмотров: 660 | Добавил: Professor | Дата: 30.12.2014 | Комментарии (2)

Минулими вихідними, 27 грудня, у спортивному комплексі «Олімп» завершилися змагання з міні-футболу серед команд підприємств, організацій та установ Кремінського району. У вищій лізі бронзові нагороди виборола команда «МНС» (представник команди Денис Силенко), а ось у фінальній зустрічі зустрілися об’єднана команда «Лікарня-Кубгаз» та команда комунальних підприємств «Комунсевіс». Гра проходила на зустрічних курсах за рівної гри. Про свідчить і рахунок 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 3:2. Вирішальний м’яч за дві хвилини до кінця зустрічі забив лікар-стоматолог Анатолій Чернишов. А з ним і перемогу для своєї команди. А комунальники (представник та директор Олександр Градкий) посіли почесне друге місце. Кращими гравцями змагань стали Сергій Іванович Шаповалов (майстер дільниці Кремінна-комунсервіз) та Андрій Коваленко (лікар Кремінської лікарні). Не менш захоплююче проходили і матчі у першій лізі турніру. Бо команди були рівні. Перше місце виборола спільна команда «Райдержадміністрація-Олімп» (представник команди - перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Коваленко). А ось у матчі між «Строителем» і «РЕСом» вирішувалася доля срібних та бронзових нагород. Перший тайм впевнено виграли гравці магазину «Строитель» 3:0, а ось у другому таймі все перевернулося до навпаки. І перевага в три м’ячі танула на очах. Один гол, другий, нічия і… переможний м’яч забив ігор Горобець. Кремінські електрики ( представник команди Геннадій Лимар) стали срібними призерами, а «строители» ( ... Читать дальше »
Просмотров: 610 | Добавил: VVP | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

Наближається Новий 2015 рік! Що побажати людям, якщо в країні де вони живуть йде війна? Звичайно хочеться побажати миру. Істина: «Хочеш миру – готуйся до війни», вистраждана багатьма народами, котрі її пережили. Щоб вистояти і перемогти, потрібна дійсно сильна армія і духом, і професійно. Ми, активісти Кремінщини, які об’єдналися, закликаємо всіх співвітчизників не залишатися байдужими до долі нашої країни. Епідемія тероризму та агресії, яка заполонила південь та схід нашої держави, не повинна, як ракова пухлина, пустити свої метастази. В наших силах зупинити це явище. Хтось мудрий сказав: якщо терористи складуть гвинтівки – наступить мир, якщо українська армія складе гвинтівки – не буде України. Це значить, що в наших дітей та онуків не буде Батьківщини. Але ж Батьківщина – це святе! То ж давайте своєю активною громадянською позицією збережемо мир та Батьківщину для наших дітей та майбутніх поколінь. Важливий будь-який внесок – зв’язати носки для солдата, взяти участь у в’язанні маскувальної сітки або принести матеріал для цього, напекти домашніх пиріжків, яким так радіють хлопці, зробити внесок до спецфонду на потреби армії, навіть, просто сказати слова підтримки в листі до вояків, які зараз на передовій. Зв’язатися з нами можна за телефонами: 0956463465 або 0509240330. Повірте: патріотів-активістів на Кремінщині багато, а коли приєднаєтеся Ви – буде ще більше. Разом ми – сила! Члени громадського руху «Патріот Кремінщини».
Просмотров: 656 | Добавил: VVP | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

25 грудня обдаровані діти Кремінщини, серед яких 11 учнів Кремінської районної дитячої художньої школи та 9 учнів районної музичної школи, отримали персональні новорічні подарунки від Луганської обласної державної адміністрації. Ці діти є переможцями та призерами конкурсів обласного, Всеукраїнського та міжнародного рівнів.
Просмотров: 652 | Добавил: VVP | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Логин:
Пароль:
Кто здесь
Онлайн всего: 2
Гостей: 1
Пользователей: 1
Karmen
Сегодня здесь были
Sonyakrek, Ksuwa, Karmen
Наши именинники
probert(49), Zlata(47), evjomuepa(46), boh0295(50), yakyto206(49), WALUHKA876(41), ArthurSuP(39), Cargocef(47), Dipvuzrar(39), Tigraxy(42), NinaNinok(17), Exarigree(38), richardFet(37)
Наши статьи
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у лютому 2016 року (2168)
Попереджений – «озброєний»! (1563)
Прийом запитувачів у Кремінському відділі Сєвєродонецької місцевої прокуратури (1588)
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у січні 2016 року (2101)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у листопаді 2015 року (1497)
Відкладення виконання вироку на певний строк (1732)
Розгляд електронних звернень громадян і звернень, отриманих на «гарячу лінію» прокуратурою Кремінського району (1591)
Незнання законів не звільняє від відповідальності (1802)
Стан додержання прав неповнолітніх при доставленні та адміністративному затриманні (1505)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у жовтні 2015 року (1409)
Наслідки невиконання кримінального покарання у вигляді штрафу (1899)
Наши файлы
День Народження Грушевського (56)
Природоохоронні об’єкти Кремінщини (234)
Інвестиційний паспорт кремінський район луганської області 2012р (334)
Харьковские казаки. Том 1, книга 2. Альбовский Е. 1915 (216)
Харьковские казаки. Том 1, книга 1. Альбовский Е. 1914 (215)
Память, которая всегда с нами! (903)
Фёдор Гайда: Как произошло слово "украинцы" (297)
Расписание фотоэкспозиций "Зеленая Кременная" (188)
Река Северский Донец - главная водная артерия Восточной Украины (499)
Календар знаменних і пам’ятних дат на 2011 рік (342)
Кременское областное медицинское училище (454)
Архив новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Праздники Украины

Друзья сайта
Наша аудитория
Курс валют
Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Поиск по сайту
Copyright Prikhod © 2024 Хостинг от uCoz