Кременная online
Понедельник, 06.05.2024, 15:05
Меню сайта
Последние темы форума
Досуг (0)

Огляд кращих ігрових автоматів з Відеопо... (0)

Вінчання (таїнство шлюбу) (0)

Портретная фотосъемка (0)

Где найти хороший прокси? (1)

Проверка прокси-сервера (1)

Детальний огляд онлайн казино Million (0)

Огляд букмекерської контори Pinnacle Spo... (0)

Последние фотографии
Последние объявления
Наш опрос
1. Чи знаєте ви про початок "децентралізації" (створення громад) в Кремінському районі?
Всего ответов: 480
Главная » 2011 » Сентябрь » 19 » Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету на Кремінщині
Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету на Кремінщині
13:40
         16 вересня 2011 року в чотирьох бібліотеках Кремінщини відбулося урочисте відкриття центрів вільного доступу до мережі  Інтернет. Ця подія стала можливою завдяки успішній участі проекту  бібліотек КУ «Кремінська РЦБС»  у Міжнародній програмі  «Бібліоміст».

Проект «Бібліоміст» покликаний перетворити публічні бібліотеки на сучасні центри  та підвищити роль бібліотек в українському суспільстві.

Урочиста церемонія відкриття почалася з Новоастраханської бібліотеки філії № 2, де зібралася громада села Нова Астрахань, серед присутніх були представники місцевого самоврядування - секретар Новоастраханської сільської ради -Рогоріла В.В., програми «Бібліоміст» - Датченко Н.А., Луганської обласної бібліотеки ім. Горького – Аксьонова Г.В., помічник депутата Луганської обласної ради Гацька А.А. – Зновенко О.В., депутати сільської ради, учні Новоастраханської ЗОШ, на чолі з директором школи депутатом Кремінської районної ради Говтва Т.І., директор Ку "Кремінська РЦБС" Скиданенко О.В. читацький актив , друзі бібліотеки,  самодіяльний колектив СБК, члени улубу за інтересами "Бабусина світлиця".

Відкриваючи Інформаційно-ресурсний центр Новоастраханської бібліотеки червону стрічку  урочисто перерізали  помічник депутата Луганської обласної рада Зновенко О.В. та регіональний представник програми «Бібліоміст»  Датченко Н.А., а  колектив Новоастраханського СБК подарував  музичні вітання присутнім на  святі. В інформаційно-ресурсному центрі для  перших відвідувачів була проведена подорож по відомим та цікавим сайтам Інтернету, читачі бібліотеку мали змогу за допомогою скапу поспілкуватися з читачами Кремінської міської бібліотеки та центральної районної бібліотеки.

Захід продовжився відкриттям інформаціно-ресурсного центру для дітей. Майданчик перед районною бібліотекою для дітей святково був прикрашений кольоровими кульками, вітальними плакатами, банерами з рекламою «Бібліоміст», книжкова виставка «Комп’ютер наше майбутнє» внесла інформаційну хвилю до присутніх, а майстри декоративно прикладного мистецтва творчого об’єднання «Скарбниця талантів» та роботи учнів дитячої художньої школи подарували присутнім неповторний святковий запал.

На урочистому  відкриття Центру були присутні юні читачі, бібліотечні працівники Кремінщини, представники влади, державних та громадських організацій, директора та учні загально-освітніх шкіл міста, шкіл–інтернатів, профтехліцею, Кремінського медичного училища, представники шкіл естетичного виховання, закладів культури  району, будинку дитячої творчості,  партнери та спонсори.

Звучали  теплі, щирі слова вітання  голови Кремінської районної ради  Назаренко Ю.І., голови Кремінської міської ради Гриценка В.І, депутатів Луганської обласної ради Куценка М.В та Панчука С.І..

З привітальними словами до присутніх громади звернулася керівники відділу структурного розвитку програми «Бібліоміст» з міста Київ Ярослава Титаренко та регіональний представник програми «Бібліоміст» в Луганській області Наталія Датченко.

Начальник проблемно-аналітьичного відділу ЛОУНБ ім. Горького Аксьонова Г.В. наголосила присутнім про можливості які відкриваються перед читачами бібліотеки, студентами та мешканцями міста за допомогою комп’ютерного обладнання та доступу до мережі Інтернет.

З давніх часі  заклади культури мали своїх меценатів. Завдяки цим людям в бібліотеці ми маємо відео-проектор, засоби охорони та багато іншого. Допомогу та підтримку нашій бібліотеці надали депутат Луганської обласної ради Панчук С.І., керівник підприємства «Квалітет» Єрмаков Д.М., депутати Кремінської міської ради Кравченко В.І., Гнелицький К.С. та інші.

Надзвичайною окрасою свята були учні Кремінської школи-гімназії та студенти Кремінського обласного медичного училища, які виступили з привітальними словами та зазначили, що для них означає Інтернет у сьогоденні та які можливості відкриваються для них  у навчанні.

З теплими словами вдячності до присутньої громади звернулися наші друзі бібліотеки, активні читачі, член громадської ради при Кремінській міській раді Князєнкова Т.І.

У піднесеному святковому настрої виступив директор КУ «Кремінська РЦБС» Скиданенко О.В. яка адресувала  слова подяки за співпрацю у проекті «Бібліотміст» кожному, хто активно та творчо його підготував, а особисто творчому колективу КУ «Кремінська РЦБС»

Святкову стрічку з нагоди відкриття перерізали голова  Кремінської районної ради Назаренко Ю.І та керівник відділу структурного розвитку програми «Бібліоміст» міста Київ Ярослава Титаренко.

Свої музичні вітання подарували викладачі Дитячої музичної школи, студенти Кремінського медичного училища, зразковий ансамбль «Камертон» Районного будинку культури та  його солісти.

У Кремінській дитячій бібліотеці для дітей після відкриття центру присутнім була запропонована перегляд з мультимедійної презентацією «Грантова історія бібліотеки», поспілкувавшись по скайпу з колегами бібліотекарями з міста Перевальска, провідний бібліотекар Борщоа О.А провела подорож  в цікаву та таку безмежну  країну Інтернет. Читачі діти  які  мали  змогу першими попрацювати за персональними комп’ютерами дізналися багато цікавого та корисного так необхідному в їхньому шкільному житті.

В інформаціно-ресурсному центрі центральної районної бібліотеки була проведена екскурсія та огляд книжково-ілюстративних виставках, які розкривають тематику роботи центру та його необхідність. Дуже цікавою була телеконференція  скап-зустріч з колегами та читачами з міста Стаханів. Паво першим було надано найактивніші читачі та друзі бібліотеки.

Бібліотечні працівники вдячні за фінансову та моральну підтримку Кремінській районній раді, Кремінській райдержадміністрації, Кремінській міській раді, партнерам, друзям бібліотеки, Проекту міжнародної технічної програми «Глобальні Бібліотеки «Бібліоміст–Україна», Раді міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), Агентству США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерству культури і туризму України, Українській бібліотечній асоціації, Фундації  Біла та Мелінди Гейтс, корпорації Microsoft.

Центральна районна бібліотека пропонує свої послуги як потужний інформаційний та комунікаційний центр для задоволення широкого кола інтересів своїх користувачів. Кожен читач бібліотеки в Інформаційно-ресурсному центрі має  безкоштовний доступ до мережі Інтернет,за допомогою Інтернету кожен користувач зможе дізнатися про діяльність органів державної влади, скопіювати інформації на електронні носії, роздрукувати необхідний документ, скористатися послугами електронної  пошти, поспілкуватися по скапу, навчитися роботі в Інтернет на заняттях для читачів та багато іншого.

Завітайте до бібліотека та здійсніть подорож в безмежну країну Інтернет. 

Директор КУ «Кремінська РЦБС»                       Скиданенко О.В.

Просмотров: 1190 | Добавил: biblioteka
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Кто здесь
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Сегодня здесь были
anturov
Наши именинники
Больница(49), styur(46), dan(53), freem1ndfaz(32), lenuska(53), TimothyVaxy(36), RikFrod(46), вованок77(62), Anastasia(36), Angelina(36), Nadejda(36), Shelbybolo(36), ElenaNild(36), Romanbolo(36), Valerabolo(36), Amin(36), Vladislav(36), Alexandrkep(36), Richardkep(36), Алиса(36), ThomasLire(36), veronica(36), Zacharriff(36), Кристина(36), Любовь(36), Надежда(36), Полина(36), Кирилл(36), Peter(36), VladimirA(44), [Полный список]
Наши статьи
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у лютому 2016 року (2088)
Попереджений – «озброєний»! (1507)
Прийом запитувачів у Кремінському відділі Сєвєродонецької місцевої прокуратури (1564)
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у січні 2016 року (2077)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у листопаді 2015 року (1474)
Відкладення виконання вироку на певний строк (1711)
Розгляд електронних звернень громадян і звернень, отриманих на «гарячу лінію» прокуратурою Кремінського району (1567)
Незнання законів не звільняє від відповідальності (1778)
Стан додержання прав неповнолітніх при доставленні та адміністративному затриманні (1483)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у жовтні 2015 року (1386)
Наслідки невиконання кримінального покарання у вигляді штрафу (1876)
Наши файлы
День Народження Грушевського (55)
Природоохоронні об’єкти Кремінщини (233)
Інвестиційний паспорт кремінський район луганської області 2012р (333)
Харьковские казаки. Том 1, книга 2. Альбовский Е. 1915 (215)
Харьковские казаки. Том 1, книга 1. Альбовский Е. 1914 (214)
Память, которая всегда с нами! (902)
Фёдор Гайда: Как произошло слово "украинцы" (296)
Расписание фотоэкспозиций "Зеленая Кременная" (187)
Река Северский Донец - главная водная артерия Восточной Украины (498)
Календар знаменних і пам’ятних дат на 2011 рік (341)
Кременское областное медицинское училище (454)
Архив новостей
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Праздники Украины

Друзья сайта
Наша аудитория
Курс валют
Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Поиск по сайту
Copyright Prikhod © 2024 Хостинг от uCoz