Кременная online
Понедельник, 06.05.2024, 22:40
Меню сайта
Последние темы форума
Фантазируйте и придумывайте свои способы... (0)

Обзор казино La Fiesta (0)

лак для ногтей (1)

Досуг (0)

Огляд кращих ігрових автоматів з Відеопо... (0)

Вінчання (таїнство шлюбу) (0)

Портретная фотосъемка (0)

Где найти хороший прокси? (1)

Последние фотографии
Последние объявления
Наш опрос
2.Які першочергові проблеми підлягають вирішенню в "Кремінській об"єднаній громаді" ?
Всего ответов: 484
Главная » 2013 » Февраль » 21 » Урок мужності "За то, что нам живется краше"
Урок мужності "За то, что нам живется краше"
17:45
    23 лютого для всіх людей, хто колись носив погони і військову форму, а також – для тих, хто з тривогою та гордістю чекали на повернення з лав Збройних сил, братів і коханих. Це свято, є символом вшанування славних традицій мужності й самовідданості багатьох поколінь захисників Вітчизни.
    21 лютого на передодні Дня Захисника Вітчизни у читальній залі КУ «Кремінська РЦБС» відбувся урок мужності «За то, что нам живется краше, тебя, солдат благодарим» для студентів КОМУ гр. 80 «Ф», під керівництвом Бакаляр О.В. , на який були запрошені: головний спеціаліст з питань мобілізації Кремінської РДА Драньов С.А., ветеран ВВ війни, учасник бойових дій Чубаров В.П., голова районної ради ветеранів України, депутат районної ради Старикова О.А., учасник бойових дій в республіці Афганістан Шульц М.А., командир частини СДПЧ, депутат міської ради Павлов А.М., колишній військовослужбовець Дудник М., головний спеціаліст обласної організації Партії Регіонів Чорнобай І.О., директор телерадіокомпанії КТВ + Матвєєва В.С., кореспондент газети «Кремінщина» Гусак Я., директор КУ «Кремінська РЦБС», депутат міської ради Скиданенко О.В. та солісти КУ «Кремінський РБК» П.Гапочка та Л.Назарько.
    Присутні переглянули сторінки історії пов’язані зі Збройними Силами, усвідомили, що любов до Вітчизни і любов до людей – ось два стрімкі потоки, які зливаються утворюючи могутню річку патріотизму. Зі словами подяки ветеранам за їх героїзм в роки Великої Вітчизняної війни звернулася голова районної ради ветеранів України, депутат районної ради Старикова О.А. З увагою слухали всі присутні зворушливі спогади ветерана ВВв, учасника бойових дій Чубарова В.П. Україна сьогодні - незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі, про сьогодення української армії розповів головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи Кремінської РДА Драньов С.А.. З напутніми словами до юнацтва звернувся учасник бойових дій в республіці Афганістан Шульц М.А.. Цікаву розповідь про службу надзвичайних ситуацій розповів командир частини СДПЧ, депутат міської ради Павлов А.М., про будні та необхідність професії. Цікаво розповів всім присутнім про проходження своєї престижної військової служби Дудник М., але ж він проходив її в президентських військах України.
   До уваги присутніх провідним бібліотекарем читальної зали Тертичною Т.М. була презентована яскрава тематична книжково-ілюстративна виставка «Збройні сили, Український вимір». Вона розповіла про літературу, яка знаходиться у фондах нашої бібліотеки, книжковий розділ «Слава Вам і слава Україні» ознайомив з героїчним минулим українського війська. Були презентовані книги І.Тиктороа «Історія українського війська», «Україна - Польша: едність зброї крізь віки , «Козацька енциклопедія для юнацтва та інші.
   Розділ «Героїчне життя не кануло в забуття» познайомив присутніх з літературою про Велику Вітчизняну війну, були представлені найновіші видання з цієї тематики: «Друга світова війна в історичній пам’яті України», «Этих дней не смолкнет слава!». Завершальний розділ «Збройні сили Країни: стандарти європейські, дух український», присвячений сьогоденню збройних сил незалежної України. Тепло привітали усіх присутніх зі святом головний спеціаліст районної організації Партії Регіонів Чорнобай І.О. та директор КУ «Кремінська РЦБС», депутат міської ради Скиданенко О.В. які вручили квіти та подарунки. Завершився захід переглядом відео – фільму «Мужність». Сьогодні на зміну ветеранам Великої Вітчизняної війни, ветеранів військової служби прийшло нове покоління захисників Вітчизни.
   Музичні вітання від солістів районного будинку культури Л.Назарько та П.Гапочки скрасили та надали заходу неповторного святкового та урочистого шарму. Бути гідними продовжувачами славних традицій захисників Батьківщини – ось лейтмотив уроку мужності.
 
 
Просмотров: 1014 | Добавил: biblioteka
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Кто здесь
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Сегодня здесь были
Верони4ка, AleX_Stasiuk, anturov
Наши именинники
Больница(49), styur(46), dan(53), freem1ndfaz(32), lenuska(53), TimothyVaxy(36), RikFrod(46), вованок77(62), Anastasia(36), Angelina(36), Nadejda(36), Shelbybolo(36), ElenaNild(36), Romanbolo(36), Valerabolo(36), Amin(36), Vladislav(36), Alexandrkep(36), Richardkep(36), Алиса(36), ThomasLire(36), veronica(36), Zacharriff(36), Кристина(36), Любовь(36), Надежда(36), Полина(36), Кирилл(36), Peter(36), VladimirA(44), [Полный список]
Наши статьи
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у лютому 2016 року (2088)
Попереджений – «озброєний»! (1507)
Прийом запитувачів у Кремінському відділі Сєвєродонецької місцевої прокуратури (1564)
Кремінський відділ Сєвєродонецької місцевої прокуратури оприлюднює графік прийому громадян за місцем їх роботи у січні 2016 року (2077)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у листопаді 2015 року (1474)
Відкладення виконання вироку на певний строк (1711)
Розгляд електронних звернень громадян і звернень, отриманих на «гарячу лінію» прокуратурою Кремінського району (1567)
Незнання законів не звільняє від відповідальності (1778)
Стан додержання прав неповнолітніх при доставленні та адміністративному затриманні (1483)
Графік прийому громадян прокуратурою Кремінського району Луганської області за місцем їх роботи у жовтні 2015 року (1386)
Наслідки невиконання кримінального покарання у вигляді штрафу (1876)
Наши файлы
День Народження Грушевського (55)
Природоохоронні об’єкти Кремінщини (233)
Інвестиційний паспорт кремінський район луганської області 2012р (333)
Харьковские казаки. Том 1, книга 2. Альбовский Е. 1915 (215)
Харьковские казаки. Том 1, книга 1. Альбовский Е. 1914 (214)
Память, которая всегда с нами! (902)
Фёдор Гайда: Как произошло слово "украинцы" (296)
Расписание фотоэкспозиций "Зеленая Кременная" (187)
Река Северский Донец - главная водная артерия Восточной Украины (498)
Календар знаменних і пам’ятних дат на 2011 рік (341)
Кременское областное медицинское училище (454)
Архив новостей
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Праздники Украины

Друзья сайта
Наша аудитория
Курс валют
Статистика
Рейтинг сайтов Луганска и
Луганской области
Поиск по сайту
Copyright Prikhod © 2024 Хостинг от uCoz